Maden er en vigtig del af ethvert arrangement – og derfor tilbyder Aarhus Hostel nogle lækre og veltilberedte menuer til fornuftige priser.

Maden bliver lavet og leveret fra vores gode samarbejdspartner, og Aarhus Hostel står inde for den gode kvalitet


Buffet 1

(min. 10 pers.)

Dampet rødspætte med dildcreme og ristet torskerogn.

Unghane bryst stegt med soltørret tomat og skovbærglace.

Grillet oksefilet med flødekartofler.

Salatfade i 7 dele med hvidløgsdressing.

Porretærte.

3 slags ost med frugt.

Brød & smør

kr. 175,- pr. pers.


Buffet 2

(min. 10 pers.)

Røget tyndsteg på skovbund med hindbærglace og vagtelæg.

Hjemmerøget laks med honning og mandler på salatbund samt limedressing.

BBQ marineret revelsben.

 Hot wings.

 Helstegt oksemørbrad.

 Små kartofler med sesam.

 Italiensk inspireret salat med oliven, feta, grillet artiskokker og soltørret tomat.

 Citrus marineret cole slaw.

 Tzatziki.

 Italiensk hvid chokolade kage

 Rabarber tærte med vaniliecreme.

Brød & smør

kr. 295,- pr. pers.


Buffet 3

(min. 10 pers.)

Tigerrejer marineret i sød chilisauce på salatbund.

Hjemmelavet pandekage med tunmousse på salat samt limedressing.

BBQ marineret kyllingebryst stegt med kartofler og bønner.

Braiseret kalvesteg med pommes dusses (kartoffelmos) og portvinssky.

Porremousse.

Bagte rodfrugter.

Choko stang (med vanilielikør og let luftig kakaovanilliecreme mellem kakaosandkage og tyk chokoladeglasur.)

Æbletærte med vanilliecreme.

Brød og smør.

kr. 199,- pr. pers.


Stegebuffet

(min. 10 pers.)

300 gram kød:

Skinkeculotte stegt med honning og rosmarin

Helstegt oksefilet

Hot wings

Vælg en slags kartoffel (250 g):

Flødekartofler

Baconkartofler

Hvidløgskartofler

Små runde kartofler med krydderier


Desuden:

Græsk salat med dressing

Tzatziki (100g)

Pastasalat (100g)

Brød og smør

kr. 135,- pr. pers.


A la carte

Forretter:

1. Hjemmelavet pandekage med tunmousse på grøn salat samt ørredrogn dertil citrondressing.

kr. 45,- pr. pers.

2. Røget tyndsteg på skovbund med vagtelæg samt skovbærglace og meloncollis tilsmagt med vanilje.

kr. 59,- pr. pers.

3. Varmrøget laks med honning og mandler på salatbund med honning-limedressing.

kr. 69,- pr. pers.

* Alle forretter er med flutes

Hovedretter:

1. Skinkeculotte med rosmarin, timian og honning.

Dertil barbequesauce og bådkartofler samt saute af squash, majs og peberfrugt, porretimbale, og grilltomat med oregano.

kr. 99,- pr. pers.

2. Helstegt oksefilet med rødvinssauce, små kartofler med krydderi. Hertil selleri-pommes frites med pesto, gulerodstimbale med pinjekerner, saute af bønner, bacon og rødløg samt ristet svampe.

kr. 139,- pr. pers.

3. Helstegt kalvemørbrad med skysauce og porrerkartoffel. Dertil dampet forårsløg, gulerødder med ajvar, broccolitimbale samt ristet rodfrugter med krydderier.

kr. 189,- pr. pers.

Desserter:

1. Hjemmelavet islagkage i 3 lag, sprøjtet med vaniljeis og pyntet med frugt og nødder.

kr. 39,- pr. pers.

2. Mango-passionsfrugt kage med hjemmelavet lakrids-is og frugt.

kr. 59,- pr. pers.

3. Hjemmelavet Gateau marcel (frossen chokoladekage med creme) samt vaniljeis, brombær-collis og frisk frugt.

kr. 69,- pr. pers.

Natmad:

1. Legeret aspargessuppe med kødboller og hjemmebagte flutes.

39,- pr.pers.

2. Biksemad med rødbeder og bearnaise sauce.

45,- pr.pers.

3. Leverpostej med champignon, bacon og rødbeder.

Medister med rødkål og surt samt brød.

55,- pr.pers.

4. Pølsebord med 4 slags samt brød og smør.

65,- pr.pers.

 

Menuforslag til arrangementer

Updated on 2017-05-26T07:52:11+00:00, by Michael Skanderby.