Netværksmiddag på Aarhus Hostel

Netværksmiddag på Aarhus Hostel

DKK400,00

Ikke på lager

ONSDAG D. 10. APRIL 2019 KL. 18.00

Mød op til 3. udgave af en hyggelig og anderledes netværksaften, hvor du kommer til at møde mennesker på anden måde end du plejer.

Formålet er at skabe rum for stærkere forbindelser med nye bekendte og en mulighed for at dele din specialviden og indsigt.

Uanset hvad, er det vigtigt at have et godt netværk. Denne aften vil der være god mulighed for at blive inspireret og for at styrke dit netværk. Deltager antal er 36 personer.

Aftenen begynder med en velkomstdrink, hvor du får lejlighed til at hilse på alle. Her vil daglig leder af Aarhus Hostel Maria Skonning fortælle om Aarhus Hostel. Vi vil herefter bevæge os ind i ”spisesalen” hvor vi sidder i grupper a 6 personer. Inden middagen vil der være en kort præsentation af alle deltagere.

Efter både forret og hovedret flytter alle plads og snakken kan fortsætte. Der vil være et 20 minutters indlæg efter både forret og hovedret.

Program:
Kl. 18.00 Velkomstdrink – mød hinanden
Kl. 18.30 præsentation af alle i ”spisesalen”
Kl. 19.00 Forret
Kl. 19.30 Indlæg ved Mogens Bertelsen fra Succesportalen “Fra bankelev til international vækstiværksætter på 20 minutter”
Kl. 20.00 Hovedret
Kl. 20.40 Dessert og kaffe
Kl. 20.45 Indlæg ved Lise Lefevre Olsen fra Krifa “God Arbejdslyst”
Kl. 21.30 Tak for i aften

Prisen er for middag og drikkevarer pr. person inkl. moms.