Familieværelse

Halv pris resten af 2020

Resten af 2020 kan vi tilbyde vores familieværelser til kr. 400,- pr. nat, når der bookes minimum 2 nætter.

Det giver jer mulighed for at tage på oplevelsesferie i Aarhus til en fornuftig pris. I får jeres eget værelse med eget toilet/bad – og adgang til fælles køkken, opholdsrum m.v.

Der er også adgang til vores store have og vores sal er i sommerperioden omdannet til hygge/tegne/spillerum, hvor der vil være brætspil, papir og tegneredskaber, så der kan hygges og slappes af.

Når du booker kan I også overveje at tilføje et AarhusCARD, som giver adgang til attraktioner i og omkring Aarhus. Se mere om Aarhus CARD her: https://aarhushostel.dk/aarhuscard/

Aarhus Hostel ligger i Hasselager mellem Aarhus og Skanderborg. Tæt på E45. Så det er nemt at komme til Aarhus Hostel og parkeringen er gratis. Turen til centrum kan klares med bus på 17 minutter og den holder 50 meter fra døren. Så slipper I for at skulle finde og betale for parkering i byen. Har I købt AarhusCARD er bussen inkluderet i prisen.

Nedenfor kan du booke vores familieværelse. Ønsker du at booke andre værelser kan du se alle værelsestyper her: https://aarhushostel.dk/booking/

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.