Havefest i Hasselager

11. maj 2019

Den 11. maj 2019 slår Aarhus Hostel for første gang havelågerne op for årets, måske største, havefest.

Aarhus Hostel i Hasselager byder på 4 GRATIS koncerter!

Husk at booke din billet nedenfor!

Der vil være mulighed for at give børnene en oplevelse, når Åh abe med Mek Pek Trio og Kalles Store Trommeshow spiller om eftermiddagen. De skal nok gøre deres bedste, for at store som små får rørt lattermusklerne.

Ved aftensmadstid slår arrangementet om til voksenhygge, hvor man danse med til velkendte hits når Mek Pek Party Band spiller. Senere kan man rocke med til Rock Parade.

Så tag et tæppe under armen og børnene, din udkårne eller vennerne i hånden og vær med til denne skønherlige dag. Picnic i form af mad, drikke, kaffe og kage kan købes i haven. Byens Kød & Marked står for salg af mad.

Billetterne fås online, afhentes fysisk på Aarhus Hostel, hos KHIF eller Thrott. Ved online bestilling er ordrenkvitteringen med nr. AH**** din billet. Printes ud og medbringes.
Børnebilletter er til og med 10 år.

Begrænset antal billetter: 300 stk. voksen- og 300 børnebilletter

Voksen billet

Børne billet

Tidsplan

For familien

14:00 Dørene åbner

14:30 Åh Abe med Mek Pek Trio

16:00 Kalles Store Trommeshow

 

For de voksne

19:00 Mek Pek Party Band

21:00 Rock Parade

Bandene

Åh abe med Mek Pek Trio er et populært live-band blandt børn. Med Mek Peks eminente sans for det enkelte publikum kan i regne med at i får en god fest og en unik oplevelse.

Kalles store trommeshow byder på en masse gak og løjer med den næsten 2 meter høje Kalle, som bl.a. er kendt fra Ramasjang. Han elsker at spille på tromme mere end noget andet. Men i kan også forvente at han spiller cirka alle musikalske stilarter på diverse ’skøre’ instrumenter. I kan også se frem til at møde ’vinkelsliberen Villy’, ’boremaskinen Boris’ og ’Bente Ballonrina’.

Mek Pek Party Band spiller op til dans og glade dage med blandt andet disco klassikere fra 50’erne, 70’erne og 80’erne. Der kommer ikke til at være mangel på energi, humor, blæs eller guitarsoloer fra bandets side.

Så husk at få pudset danseskoene!

 

Rock Parade er fulde af energi, attitude og godt humør. Musikerne er alle rutinerede og har spillet sammen med musikere fra Infernal, Rammstein Jam, Innocent Blood m.fl. Frontfiguren, Thomas Pedersen, er ingen ringere end ’Den syngende bager’ fra Talent 2018 og Voice – Danmarks Største Stemme i 2012. De skal nok sørge for at få rusket godt op i kroppen med hits fra kunsterne Volbeat, Guns N Roses, D.A.D., samt Robbie Williams, Kim Larsen, Avicii og mange mange flere.

Praktisk

Man kan parkere gratis ved Beringvej, hvis man kommer i bil, da vi har spærret parkeringspladsen af, for at få mere plads i dagens anledning. Cykler kan stilles inde på gårdspladsen.

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke.