Mad over bål

Mad over bål

Lær at bruge naturen. Lav et firma- eller familiearrangement der handler om at lære at lave lækre retter over bål med aktiviteten Outdoor Cooking, blandt andet med ingredienser som I selv kan/skal finde i naturen. Hvis du ved, hvor du skal lede, så er skoven som et stort spisekammer, og en gåtur mellem træerne mens du leder, er en ideel lokation for samtaler og kreativitet mellem kollegaer.

Lær at bruge naturen

Et firma arrangement kan sagtens være helt nede på jorden og bare handle om at alle skal hygge sig. I kan lære at lave lækre retter over bål med aktiviteten Outdoor Cooking, blandt andet med ingredienser som I selv kan/skal finde i naturen. Hvis du ved, hvor du skal lede, så er skoven som et stort spisekammer, og en gåtur mellem træerne mens du leder, er en ideel lokation for samtaler og kreativitet mellem kollegaer. 

Giv dine medarbejdere en helt ny udfordring

Hvis du vil sætte dine medarbejdere lidt mere på prøve, så har vi også teambuilding. Her handler det om, at I skal kommunikere på en god og effektiv måde, selvom opgaven er helt uvant, og for nogle måske også lidt grænseoverskridende. Hvis man er gode til at snakke sammen, finde løsningsidéer og holde hovedet koldt, når det samtidig er et kapløb mod uret eller et andet hold, så bliver aktiviteterne løst bedst. Øvelserne giver også fornyet energi, som I kan tage med hjem og implementere i hverdagen, hvor der også kan være travlt. 

Hvorfor er teambuilding en god ide?

Teambuilding er ikke kun brugbart når alle er nye for hinanden. Eller hvis der er problemer i et team. Teambuilding er for alle. Store og små virksomheder, med mange eller få medarbejdere. At arbejde med teambuilding kan give medarbejdere et frisk syn på hinanden. Det at skulle løse uvante opgaver kan træne dem i at kommunikere sammen og at skulle tænke i nye baner, hvor deres vante roller ikke længere gælder. Teambuilding aktiviteter kan være med til at gøre kollegaer til venner og det kan styrke et team, ved at de, i vores trygge rammer, kan flytte deres egen komfort zone. 

Scroll til toppen

COVID-19 INFO

Vi holder IKKE lukket. Vi er et selvbetjenings hostel, hvor du booker online og “slipper” for at møde personalet.

logo horesta

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.