Outdoor

Teambuilding

Vil du give dit firmaarrangement lidt ekstra?

Det kan du få her hos os, for vi har lavet samarbejde med Team-Nord som laver teambuilding og firmaarrangementer, hvilket betyder at DU kan få deres service lige her hos os. 

Her kan I få forskellige firmaaktiviteter

Sammen med Team-Nord tilbyder vi en vifte af aktiviteter som passer ind i netop jeres arrangement. Det kan være som en opvarmer for at få stemningen helt i top, som en pauseaktivitet, en hyggelig afslutning på dagen eller som et værktøj til udvikling af jeres medarbejdere. Når du vælger at holde et arrangement for dine medarbejdere, så er det vigtigt, at I alle får noget ud af det. Det vægter vi højt, hvilket er basis for de aktiviteter vi kan tilbyde. 

Fascinerende rovfugle

Ønsker du at give dine medarbejdere en uforglemmelig oplevelse?

Her hos os har du den mulighed, da vi har lavet et samarbejde med Falkecenter Samsø. Hvilket betyder at I kan opleve fascinerende rovfulge på tæt hold lige her hos os. 

Anne Kristensen_2019 (20)

Discgolf

På Aarhus Hostel har vi en discgolfbane.
Den består af 6 huller på henholdsvis vores græsplænen og i vores skov.

Det er gratis at benytte banen.

Mad over bål

Lær at bruge naturen. Lav et firma- eller et familiearrangement der handler om at lære at lave lækre retter over bål med aktiviteten Outdoor Cooking. Det kan bl.a. være ingredienser som I finder ude i naturen. Skoven er som et stort spisekammer, samt en gåtur mellem træerne er en ideel lokation for samtaler og kreativitet mellem relationer.

Lær at bruge naturen

Et firmaarrangement kan sagtens være helt nede på jorden og bare handle om at alle skal hygge sig. I kan lære at lave lækre retter over bål med aktiviteten Outdoor Cooking, bl.a. med ingredienser som I selv kan/skal finde i naturen. Hvis du ved, hvor du skal lede, så er skoven som et stort spisekammer, samt en gåtur mellem træerne, imens du leder, er en ideel lokation for samtaler og kreativitet mellem kollegaer. 

Giv dine medarbejdere en helt ny udfordring

Hvis du vil sætte dine medarbejdere lidt mere på prøve, så har vi også teambuilding. Her handler det om, at I skal kommunikere på en god og effektiv måde, selvom opgaven er helt uvant, og for nogle måske også lidt grænseoverskridende. Hvis man er gode til at snakke sammen, finde løsningsidéer og holde hovedet koldt, når det samtidig er et kapløb mod uret eller et andet hold, så bliver aktiviteterne løst bedst. Øvelserne giver også fornyet energi, som I kan tage med hjem og implementere i hverdagen, hvor der også kan være travlt. 

Hvorfor er teambuilding en god ide?

Teambuilding er ikke kun brugbart når alle er nye for hinanden. Eller hvis der er problemer i et team. Teambuilding er for alle. Store og små virksomheder, med mange eller få medarbejdere. At arbejde med teambuilding kan give medarbejdere et frisk syn på hinanden. Det at skulle løse uvante opgaver kan træne dem i at kommunikere sammen om at skulle tænke i nye baner, hvor deres vante roller ikke længere gælder. Teambuildingsaktiviteter kan være med til at gøre kollegaer til venner og det kan styrke et team, ved at de, i vores trygge rammer, kan flytte deres egen komfortzone. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.