Praktiske oplysninger

Vores regler

Det er forventet at du rydder op efter dig selv mens du opholder dig på Aarhus Hostel. Rygning er strengt forbudt indendørs, både på værelserne og i fællesarealerne. Alt rygning skal foregå i de to rygeområder udenfor. Det er heller ikke tilladt at medbringe husdyr på hostellet.

Læs mere

Kontorets åbningstider

Aarhus Hostel er et selvbetjeningshostel, men det er muligt at få fat i vores personale indenfor kontorets åbningstider.

Kontoret er åbent fra 18-20.

Ankomst/afrejse

Fordi du på forhånd betaler dit ophold med kreditkort kan vi klargøre en dørkode til dig, så du kan ankomme når det passer dig.

Læs mere

Faciliteter

Når du bor på Aarhus Hostel er der adgang til en række faciliteter såsom opholdsstue med TV, køkken hvor du selv kan lave din mad, billiard ligesom du er velkommen til at bruge vores have og den lille skov.

Læs mere

Transport

Det er nemt at komme til Aarhus Hostel uanset om du er med bil, bus eller på cykel. Vi ligger tæt på motorvejen og har gratis parkering, 50 meter fra busstoppestedet og tæt på et finmasket cykelstisystem.

Læs mere

Seværdigheder

Aarhus byder både på de store seværdigeheder som Aros, Den Gamle by, Moesgaard Museum, men vi har også spændende aktiviteter i lokalområdet såsom Aarhus Aadal Golf Club, Pinds Mølle Put & take, Racehall som er europas største indendørs Go Kars Center og SegWorld.

Læs mere

FAQ

Vi har samlet en række spørgsmål og svar omkring Aarhus Hostel.
Du er velkommen til at kontakte os hvis du ikke finder det svar du søger.

Læs mere