Quilt Retreat med Helene Juul Design

Helene Juul Design afholder Quilt Retreat 12 + 13 oktober 2019 på Aarhus Hostel, Beringvej 1, 8361 Hasselager

Mere info og tilmelding her: https://helenejuul.dk/collections/kurser

Mød bl.a. Jo Avery og Karen Lewis:

Jo Avery

Jo Avery er en engelsk designer og quilter, oprindelig fra London, men nu bosat i Edinburgh, Skotland. Jo har syet og quiltet siden barnsben og begyndte at skrive sin blog myBearpaw for ca. 10 år siden. Hun elsker de gamle teknikker som needle-turn applikation og broderi, men er måske i dag nok mest kendt som en moderne prisvindende quilter. Jo ofte og gerne de klassiske traditioner med sin passion for farverig improv-syning.  Hun bidrager regelmæssigt til et utal af publikationer og skriver i øjeblikket på sin første bog, som publiseres af Stash i 2020. Jo elsker at inspirere andre quiltere ved at holde workshops både i hendes egen butik myBearpaw i Edinburgh, ved de årlige Quilt Retreats hun organiserer og rejser også gerne til udlandet for at give kursus. Kurset hos Helene Juul Design er hendes første i Danmark. Jo Avery er også Aurifil designer og har udgivet 2 trådkollektioner hos dem.

I Kludemagsinet nr 1/2019 skrev Helene en artikel om Jo Avery, hendes butik og undervisnings/foredragsvirksomhed efter at have besøgt hendes butik i sommeren 2018.

Karen Lewis

Karen Lewis er en verdenskendt stoftrykker, der designer stof for Robert Kaufman, quilter og forfatter til 2 bøger. Hun er bosat i Leeds, Yorkshire i England, hvor hun hjemmefra driver sin forretning og bruger sine dage på at printe, quilte og designer nye kollektioner. Når hun ikke arbejder kan man finde hende ude i naturen, hvor hun lufter sin hund Scout eller tilbringer tid med børn og/eller hendes 3 næsten voksne børn.

Karen Lewis rejser rundt i hele verden og underviser. Hun har givet et par kurser i København tidlige, men er altså for første gang i Jylland! Og så er hun jordens sødeste mennesker. Helt ukrukket og nede på jorden 😊