Quilt Retreat med Helene Juul Design

Helene Juul Design afholder Quilt Retreat 12 + 13 oktober 2019 på Aarhus Hostel, Beringvej 1, 8361 Hasselager

Mere info og tilmelding her: https://helenejuul.dk/collections/kurser

Mød bl.a. Jo Avery og Karen Lewis

Jo Avery

Jo Avery er en engelsk designer og quilter, oprindelig fra London, men nu bosat i Edinburgh, Skotland. Jo har syet og quiltet siden barnsben og begyndte at skrive sin blog myBearpaw for ca. 10 år siden. Hun elsker de gamle teknikker som needle-turn applikation og broderi, men er måske i dag nok mest kendt som en moderne prisvindende quilter. Jo ofte og gerne de klassiske traditioner med sin passion for farverig improv-syning.  Hun bidrager regelmæssigt til et utal af publikationer og skriver i øjeblikket på sin første bog, som publiseres af Stash i 2020. Jo elsker at inspirere andre quiltere ved at holde workshops både i hendes egen butik myBearpaw i Edinburgh, ved de årlige Quilt Retreats hun organiserer og rejser også gerne til udlandet for at give kursus. Kurset hos Helene Juul Design er hendes første i Danmark. Jo Avery er også Aurifil designer og har udgivet 2 trådkollektioner hos dem.

I Kludemagsinet nr 1/2019 skrev Helene en artikel om Jo Avery, hendes butik og undervisnings/foredragsvirksomhed efter at have besøgt hendes butik i sommeren 2018.

Karen Lewis

Karen Lewis er en verdenskendt stoftrykker, der designer stof for Robert Kaufman, quilter og forfatter til 2 bøger. Hun er bosat i Leeds, Yorkshire i England, hvor hun hjemmefra driver sin forretning og bruger sine dage på at printe, quilte og designer nye kollektioner. Når hun ikke arbejder kan man finde hende ude i naturen, hvor hun lufter sin hund Scout eller tilbringer tid med børn og/eller hendes 3 næsten voksne børn.

Karen Lewis rejser rundt i hele verden og underviser. Hun har givet et par kurser i København tidlige, men er altså for første gang i Jylland! Og så er hun jordens sødeste mennesker. Helt ukrukket og nede på jorden.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.