Torsdagsforedrag

Sammen med 2PI Local Network arrangerer Aarhus Hostel et gratis foredrag hver den første torsdag i måneden.

Alle er velkomne, men der kræves tilmelding.


2. maj 2019: Bøder, påbud og dårlig omtale!

Anne V. Porse fra Porse & Co, der har speciale i rådgivning af virksomheder i forbindelse med den lovgivning, vi alle er underlagt fra Datatilsynet og Arbejdstilsynet.

Mange virksomheder tror ikke, at reglerne om persondata gælder for dem – men det gør de!

Der findes stort set ingen virksomheder – heller ikke enkeltmandsvirksomheder – som ikke opbevarer persondata. Og når man opbevarer persondata, så skal man efterleve reglerne i EU’s persondataforordning. Det er Datatilsynet, der kontrollerer virksomhederne.

Alle virksomheder med ansatte skal efterleve arbejdsmiljøloven – også selvom der kun er 1 ansat. Men reglerne er forskellige alt efter hvor mange ansatte der er. Det er Arbejdstilsynet der kontrollerer virksomhederne.

For både Datatilsynet og Arbejdstilsynet gælder, at de kan komme uanmeldt eller anmeldt besøg enten af dem selv eller på baggrund af en anmeldelse/klage. Alle (naboer, kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere) kan anmelde en virksomhed til Datatilsynet og Arbejdstilsynet anonymt.
De kan også begge indstille til bøder og påbud.

Vil du vide mere om kravene og hvordan din virksomhed kan efterleve dem?

…så er dette miniforedrag lige noget for dig.

Mere info og tilmelding her: https://www.2pilocalnetwork.dk/event/boeder-paabud-og-daarlig-omtale/


6 Juni 2019:  Markedsføring og annoncering på Facebook

Facebookekspert Kasper Hundebøl Hamann, fra Hundebøl Hamann ApS giver os et indblik i “Markedsføring og annoncering på Facebook”

Mere info følger…