Vi tilbyder

Værelser

Double Bunk Room Aarhus Hostel

Aarhus Hostel har 36 værelser med forskellig indretning. En stor del er enkeltværelser med eget toilet/bad og med en god box madras. Andre er 2 personers værelser med dobbeltsenge, 2 enkeltsenge eller en køjeseng. Endelig har vi også nogle 4 personers værelser, som enten kan være med 2 køjesenge eller en dobbeltseng + en køjeseng.
 
Læs mere

Kurser

Microsoft Aarhus Hostel

Vil du afholde et kursus i lidt mere uformelle omgivelser er Aarhus Hostel det rigtige sted. Vi har lokaler der passer fra 5 og op til 100 deltagere. Det kan være uden forplejning, med en sandwich til frokost – eller vores køkken kan lave en lækker buffet til jer.
 
Læs mere

Konferencer

ERFA Aarhus Hostel

Vil du afholde en mindre konference i lidt mere uformelle omgivelser har vi også mulighed for det. Vi har haft konferencer med samtidige seminarer i 5 forskellige lokaler.
 
Læs mere

Private arrangementer

Bryllupsanretning Aarhus Hostel

Om det er konfirmation, bryllup, rund fødselsdag, barnedåb eller andre former for arrangementer, så har du her muligheden for at leje lokaler samt overnatning hos os. Så går du efter et lidt mindre formelt og højtideligt arrangement, så har vi de rigtige rammer.
 
Læs mere

Lej hele stedet

Aarhus Hostel indgang

Lej hele stedet – 36 værelser, sal, spisesal, opholdstue og foredragssal – for dig selv. Hos os får du nogle gode rammer for at lave et arrangement, hvor dine gæster kan spise, sove og deltage i festligheder, kursus, workshops m.v. samme sted.
 
Læs mere

Måltider

Morgenmad Aarhus Hostel

Vi kan på Aarhus Hostel tilbyde en simpel morgenmad på faste tidspunkter. Er I minimum 10 personer eller holdes der kurser m.v. arrangerer vi efter dit behov. Så laver vores køkken gerne brunch, frokost eller middag efter dine ønsker.
 
Læs mere

Langtidsleje

Musikarrangement Aarhus Hostel

Er du en studerende der endnu ikke har fået en studiebolig eller måske er du sendt til Aarhus i forbindelse med arbejde i nærheden – og har derfor brug for et værelse der er ”dit” i en begrænset periode, så kan vi tilbyde dig et værelse i vores langtidsleje.

Her er intet depositum, og ingen skjulte ekstra udgifter.
I prisen er forbrug, internet, tv og 1 ugentlig rengøring af fællesarealer inklusiv i lejen.
 
Læs mere

SmukHostel

SmukHostel 2015 Aarhus Hostel

Danmarks hyggeligste hostel, Aarhus Hostel, byder Danmarks smukkeste festivaldeltagere velkomne med specialtilrettede tilbud, som fuldender festivaloplevelsen for deltagere på Smukfest.
 
SmukHostel.dk

Sengelinned/håndklæder

Linned Aarhus Hostel

Når du lejer et værelse på Aarhus Hostel er der dyner og puder, men ikke som udgangspunkt sengetøj. Du kan derfor vælge at medbringe det eget sengetøj, men kan også vælge at leje en linnedpakke hos os.
 
Læs mere

Cykler

Cykel Aarhus Hostel

Kommer du med egen cykel kan du glæde dig over et veludbygget stisystem i Aarhus. Har du ikke egen cykel kan du leje hos os.
 
Læs mere

Weekendseng

Har du små børn med når du overnatter på Aarhus Hostel, så kan du booke en weekendseng hos os.
 
Læs mere

Håndværker overnatning

Få alle fordelene ved gode parkeringsmuligheder, nem adgang til motorvej og muligheden for selv at lave din mad.
 
Læs mere