Vi tilbyder

På Aarhus Hostel har vi de hyggeligste rammer til netop din/jeres fest. 


Står du/I og skal holde konfirmation, bryllup, rund fødselsdag, dåbsfest eller andre former for arrangementer, har du/I her muligheden for at leje lokaler samt overnatning hos os. 

Lokaler

Vi har lokaler af forskellige størrelser samt en sal med højt til loftet. Så om I bliver 10 eller 80 personer, så finder vi sammen det eller de lokaler der passer bedst til din/jeres fest. 
Hos Aarhus Hostel er mulighederne mange, og vi bestræber os altid på at tage udgangspunkt i netop dit/jeres behov. 

Forplejning

Når du/I lejer vores lokaler, skal forplejningen bestilles gennem os. Det er dog muligt at medbringe egne drikkevarer – uden proppris. 

Bestilling af forplejning inkluderer IKKE servering, afrydning m.m., men kan vælges som tilkøb hos Aarhus Hostel. 

Leje af personale til at tage opvasken er dog obligatorisk og kan ikke fravælges. 
Antallet af personale afhænger af dit/jeres arrangement, og vurderes ud fra vores tidligere erfaringer og i samråd med dig/jer. 

Du/I kan også se priseksempler her.

Når du/I holder et arrangement hos os, står vores smukke udendørsareal til fri afbenyttelse. 

Muligheder

På vores grønne udearealer og tilhørende skovområde er der plads til at lege med børnene, grille, hygge med bål eller blot nyde solen på en af vores terrasser. Når middagen er veloverstået i spisesalen, har I mulighed for at trække over i vores hyggelige opholdsstue til kaffe, kage og måske en fællessang ved klaveret. Til opholdsstuen hører en udestue med udsigt over vores grønne arealer og med udgang til vores sydvendte terrasse. Herfra kan I også bevæge jer ned på det store græsareal, hvor der er mulighed for at lege alt lige fra petanque til dåseskjul. Hvis I er mere til en god gåtur eller hygge omkring bålpladsen er dette også en mulighed i vores skovområde. 

Hvis du/I gerne vil høre mere er du/I velkommen til at kontakte os enten via kontakt@aarhushostel.dk eller på telefon 69 14 67 77. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.