Vi tilbyder

Hos Aarhus Hostel tilbyder vi alt, hvad I skal bruge for at afholde møder, kurser og konferencer. Vores fleksible rammer betyder, at vi altid sørger for at tilpasse os til jeres specifikke behov.

Aarhus Hostel var tidligere en seniorhøjskole, og vi kan derfor tilbyde mødelokaler, der har den atmosfære, der passer jer. Stemningen er rolig og helt nede på jorden, mens vores beliggenhed på kanten af en lille skov sammen med vores skønne udearealer sikrer en behagelig atmosfære og muligheden for at holde pause med fx en gåtur i smukke omgivelser.

Mødepakke
Hos Aarhus Hostel vil vi gøre det så simpelt som muligt for dig at arrangere kurser og møder. Derfor har vi sammensat én mødepakke med alt, hvad der skal til for at afholde et vellykket kursus eller møde.

Mødepakke
Morgenmad: hjemmebagt bolle, smør, ost, marmelade, pålæg, kaffe, the og isvand.
Frokostbuffet: en lun ret og to kolde retter med blandede salater og en sodavand.
Eftermiddagskage: Madværftets hjemmebag.
Hele dagen: frugt, kaffe, the og isvand.

450-, pr. person
inkl. lokaleleje
Pris inkl. moms

Hos Aarhus Hostel er Madværftet ansvarlig for forplejningen af vores kursister. Madværftets stifter og kok, Thomas, står klar i køkkenet til at servere lækker og indbydende mad til jer.

Her kan du læse mere om Madværftet.

Hos os får du altid:

  • Projektor, storskærmslærred og whiteboard
  • Av-udstyr
  • Mulighed for overnatning
  • Mulighed for lækker mad fra Madværftet
  • Mulighed for at benytte vores petanquebane, bålplads og skov- og udendørsområde

Hvis du har specifikke ønsker til forplejning og mødelokaler, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på kontakt@aarhushostel.dk eller tlf.: 69 14 67 77, og så vil vi skræddersy et tilbud, der passer netop dine behov.

Beliggenhed og aktiviteter
Da vi ligger godt placeret i forhold til motorvejsnet og landeveje, er det nemt at komme til Aarhus Hostel, uanset om du kommer nord- eller sydfra, og vi har altid gratis parkering lige uden for.

Hvis I har lyst til at kombinere en kursusdag med lidt action og teambuilding er det fx muligt at arrangere en tur til Golfskoven, Rush, Bowl’n’Fun eller en tur i gokart hos Racehall, som alle ligger indenfor 10 km fra Aarhus Hostel.

Anbefalinger fra tidligere brugere af vores faciliteter
Vi har flere gange afholdt kurser for vores fotografer på på Aarhus Hostel. Det har været endagskurser eller kurser over to dage med overnatning. Kursuslokale, forplejning og overnatning har til alle tider levet 100% op til vores forventninger. Vi kan varmt anbefale Aarhus Hostel.” – Esoft A/S.

Lokalernes sammensætning gjorde det muligt at afholde et seminar og efterfølgende portvinssmagning i opholdsstuen. Efter portvinssmagningen rykkede vi over i spisesalen, hvor vi spiste aftensmad. Resten af aftenen foregik i opholdsstuen, som gav mulighed for socialt samvær og masser af røvere. Ca. 25 overnattede og fik morgenmad i spisesalen, inden de tog hjem. Alt i alt et vellykket arrangement fordi rammerne var perfekte til opgaven. Vi kommer helt sikkert igen.” – EL:CON A/S

Vi har ad flere omgange gjort brug af Aarhus Hostel. Vi har været super godt tilfredse med alt fra lokalerne, faciliteterne og til beliggenheden. Aarhus Hostel har altid givet en meget personlig samt professionel service, og har vi haft ønsker eller ændringer til arrangementerne, så bliver vi mødt med stor fleksibilitet af stedets personale. 
De praktiske detaljer omkring kurset fungerer perfekt; mødelokalet står klart til os til tiden, IT-udstyret fungerer, tidsplanen i dagsprogrammet holder – der er ganske enkelt styr på tingene. Det giver os som undervisere både tryghed og ro, så vi kan koncentrere os om det faglige indhold for dagen.
Kombinationen af en fornuftig pris samt god personlig service i hyggelige og uhøjtidelige rammer, gør at vi ser frem til at gæste Aarhus Hostel igen.ar været super godt tilfredse med alt lige fra ” – Jan Larsen, EDC