Vi tilbyder

På Aarhus Hostel har vi de hyggelige rammer til din fest. 
Står du og skal holde konfirmation, bryllup, rund fødselsdag, dåbsfest eller andre former for arrangementer, har du her muligheden for at leje lokaler samt overnatning hos os. 

Vi lokaler af forskellige størrelser samt en sal med højt til loftet. Så om I bliver 10 eller 80 personer, så finder vi sammen det eller de lokaler der passer bedst til jeres fest. 
Hos Aarhus Hostel er mulighederne mange, og vi bestræber os altid på at tage udgangspunkt i netop dit behov. 

Når du lejer vores lokaler, skal forplejningen bestilles gennem os. Det er dog muligt at medbringe egne drikkevarer – uden proppris. 

Bestilling af forplejning inkluderer ikke servering, afrydning m.m., men kan vælges som tilkøb hos Aarhus Hostel. 

Leje af personale til at tage opvasken er dog obligatorisk og kan ikke fravælges. 
Antallet af personale afhænger af jeres arrangement, og vurderes ud fra vores tidligere erfaringer og i samråd med jer. 

Du kan også se priseksempler her.

Når du holder et arrangement hos os, står vores smukke udendørsareal til fri afbenyttelse. 

På vores grønne udearealer og tilhørende skovområde er der plads til at lege med børnene, grille, hygge med bål eller blot nyde solen på en af vores terrasser. Når middagen er veloverstået i spisesalen, har I mulighed for at trække over i vores hyggelige opholdsstue til kaffe, kage og måske en fællessang ved klaveret. Til opholdsstuen hører en udestue med udsigt over vores grønne arealer og med udgang til vores sydvendte terrasse. Herfra kan I også bevæge jer ned på det store græsareal, hvor der er mulighed for at lege alt lige fra petanque til dåseskjul. Hvis I er mere til en god gåtur eller hygge omkring bålpladsen er dette også en mulighed i vores skovområde. 

Hvis du gerne vil høre mere er du velkommen til at kontakte os enten via kontakt@aarhushostel.dk eller på telefon 69 14 67 77. 

Mødepakke

Hos Aarhus Hostel vil vi gøre det så simpelt som muligt for dig at arrangere kurser og møder. Derfor har vi sammensat én mødepakke med alt hvad der skal til for at afholde et vellykket kursus eller møde. 

Hos os får du altid:

  • Projektor, storskærmslærred og whiteboard
  • Av-udstyr
  • Mulighed for overnatning
  • Mulighed for lækker mad fra vores køkken
  • Mulighed for at benytte vores petanquebane, bålplads og skov- og udendørsområde

Hvis du har specifikke ønsker til forplejning og mødelokaler, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på kontakt@aarhushostel.dk eller tlf.: 69 14 67 77, og så vil vi skræddersy et tilbud, der passer netop dine behov.

MorgenmadFriskbagt brød, smør, ost, marmelade, pålæg, kaffe og the.

Frokost buffetFrokostbuffet/anretning med blandede salater inkl. vand/sodavand.

Eftermiddagskaffe/theMed kage/sødt

Hele dagenFrugt, kaffe, the og isvand.

395-, pr. person

Priser inkl. lokaleleje
Pris inkl. moms

Beliggenhed og aktiviteter

Da vi ligger godt placeret i forhold til motorvejsnet og landeveje, er det nemt at komme til Aarhus Hostel, uanset om du kommer nord- eller sydfra, og vi har altid gratis parkering lige uden for.

Hvis I har lyst til at kombinere en kursusdag med lidt action og teambuilding er det fx muligt at arrangere en tur til Golfskoven, Rush, Bowl’n’Fun eller en tur i gokart hos Racehall, som alle ligger indenfor 10 km fra Aarhus Hostel.

Anbefalinger fra tidligere brugere af vores faciliteter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.