Online booking

Vi har gjort det nemt for dig at booke.
Du betaler online og får tilsendt en dørkode

Selvbetjening

For at sikre dig en god og billig overnatning er Aarhus Hostel et "Selvbetjeningshostel", hvor du får tilsendt en dørkode, når du har lavet din booking.

Gratis parkering

Hos Aarhus Hostel kan du gratis parkere lige ved døren.

Nem booking

Hos Aarhus Hostel kan du nemt og hurtigt booke dit værelse og betale depositum online. Da vi er et selvbetjeningshostel, er indtjekning hos os fleksibel. Du vil få tilsendt en dørkode i din bookingbekræftelse, så du kan ankomme på det tidspunkt, der passer dig.

Møder & kurser

Skal du afholde kurser, konferencer eller et møde, er Aarhus Hostel det helt rigtige valg til disse aktiviteter. Vi har plads både inde og ude. Gratis parkering og tæt på motorvej. De fleksible mødelokaler gør at vi har det perfekte mødelokale til jer, ligegyldigt om der skal være plads til 8 eller 100 personer. Alle lokaler har AV-udstyr og trådløst internet.

Private arrangementer

Vi har lokalerne til at omfavne alle dine små som store begivenheder. Det kan være det romantiske bryllup, den festlige fødselsdag, den mindeværdige konfirmation, mindekomsammen eller at dit fodboldhold kun tabte med 2 mål i weekenden? På Aarhus Hostel sørger vi for den hyggelige atmosfære og de smukke omgivelser, så dit arrangement bliver lige som du vil have det. Der er gratis parkeringspladser til alle gæsterne.

Langtidsleje

Hvis du skal til Aarhus for en periode i forbindelse med arbejde i nærheden eller er studerende, der endnu ikke har fundet en fast bolig, har du mulighed for at flytte ind i et værelse i vores langtidsleje. Værelset er ”dit” og lejligheden har tilknyttet eget køkken og opholdsstue.  

Smukhostel

Danmarks hyggeligste Hostel byder Danmarks smukkeste festivaldeltagere velkomne med specialrettede tilbud som fuldender festivaloplevelsen for deltagere på Smukfest. Tag din smukke ven under armen og nyd vores lækre morgenmad, natmad, gode senge og shuttlebusser direkte til og fra festivalpladsen!

Virtuel rundvisning

Er du i tvivl om, hvordan du kommer fra Aarhus Hostels indgang til opholdsstuen og videre ud i vores fine udestue med kig til dejlige grønne omgivelser? Så tag på virtuel rundvisning og opdag Aarhus Hostels mange indendørs faciliteter.

Book overnatning på Aarhus Hostel

Bestil overnatning på Danmarks hyggeligste hostel!
Vi sørger for at du kan sove trygt og godt i gode omgivelser.

Nyheder

Tag Jazz bussen til koncerterne hos Aarhus Hostel

Tag Jazz bussen til koncerterne hos Aarhus Hostel I samarbejde med PP Busser fragter Jazz bussen dig nem og gratis til og fra koncerterne hos Aarhus Hostel. Jazz bussen kører fra Musikhuset kl. 14 til hver eftermiddagskoncert på Aarhus Hostel. Undervejs samler bussen op flere steder i Kolt/Hasselager, hvorefter den kører direkte til Aarhus Hostel.

Læs mere »

Vielse i haven

18. Juni byder på vielse i haven Senere 2 x 50 års fødselsdag. Vi på Aarhus Hostel ønsker Louise & Brian lig tillykke med brylluppet og stort tillykke til Joan & Niels med de 100 år

Læs mere »

Under 3 uger til Aarhus Jazz Festival

Idag er der under 3 uger til Aarhus Jazz Festival løber af stablen! Derfor vil vi i den næste tid sætte lidt ekstra fokus på de koncerter, du kan opleve hos os til Aarhus Jazz festival. Lørdag den 9. juli kl. 15 spiller THE VOOO CA RAY. Med fælles kærlighed for New Orleans er der

Læs mere »

Følg os på facebook

Aarhus Hostel er også på Facebook.
Vi informerer løbende om nye tilbud og begivenheder.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Aarhus Hostel er også på Instagram.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.