Lejrskole i Aarhus

Lejrskole

Aarhus Hostel er beliggende lige mellem Skanderborg og Aarhus og danner dermed de perfekte rammer for et trygt lejrskole ophold. Bygningerne har tidligere huset en højskole, og har dermed en stor opholdsstue som I kan samles i om aftenen. Der står et klaver samt højskolesangbogen, hvis der er stemning for fællessang. Stor have at hygge sig i. Lærerne kan slappe af, da storbyens fristelser ligger 10 km væk. Skal I have lidt undervisning kan vores kursuslokale lånes hvis det er ledigt.
På Aarhus Hostel har vi ialt 75 sengepladser fordelt på enkelt, 2 personers- og 4 personers værelser med og uden bad.

Lejrskoler defineres som elever i danske folkeskoler, friskoler og privatgrundskoler. Ligeledes børn i SFO-ordninger, børnehaver og fritidshjem.

Prisen for overnatning, morgenmad og aftensmad er:

280,- pr døgn pr. elev og 340 kr. pr. lærer pr. døgn. Indkvartering kan være på 3-4 personers værelser med bad eller 2 personers værelser m/u bad.
Der er tillæg på enkeltværelser.

En gruppe er min. 10 personer.

Ønsker I at kombinerer by med undervisning?

Den Gamle by ligger 20 min kørsel fra os, og tilbyder undervisningsforløb hvor eleverne kan prøve at være børn i 1864. De bliver klædt ud, og gennem historieformidling bliver eleverne sat til at arbejde og går i skole helt som i gamle dage. Det er muligt at se mere på deres hjemmeside: https://www.dengamleby.dk/undervisning/

Derudover er vi beliggende 20 min. kørsel fra MoMu der viser historie fra Danmarks Oldtid. Elever kan få en introduktion til menneskets historie på evolutionstrappen samt besøge den etnografiske udstillingen “De dødes liv”. Udover at være et super spændende museum ligger det i et fantastisk smukt område med mulighed for gode gåture i naturen.
Se mere på https://www.moesgaardmuseum.dk/besoeg-os/for-skoler/booking-og-praktisk-information/

 

Aros kunstmuseum har en skoletjeneste. Læs mere her: https://skoletjenesten.dk/node/198/om

Større attraktioner som Legoland, Givskud Dyrepark, Randers Regnskov og Djurs Sommerland kan alle nåes indenfor 1 time i bus.

Scroll til toppen