Overnatning til håndværkere

Attraktiv og billig overnatning til udearbejdende håndværkere nær Århus

Vi har mange udearbejdende håndværkere som overnatter på Aarhus Hostel. Vi har gratis parkering af firmabilen, da den kan stå sikkert p.g.a. vores placering uden for Aarhus City. Yderligere ligger vi tæt på motorvejen (1,5 km), således at det f.eks. er nemt og hurtigt at komme ind til havnen eller rundt om Aarhus.

I vores vandrehjemskøkken er der plads til selv at lave morgenmad og aftensmad – og der er køleskabe, så du kan have tingene på køl. Der er også aflåselige skabe (medbring selv hængelås), således at du kan låse dine madvarer (tørvarer) inde. Vi har ligeledes dagligstue, udestue, have, pool-rum, bålplads og motionsrum på stedet som skaber gode dage som udeligger. Vil du læse mere om vores faciliteter kan det ses længere nede på siden, hent PDF’en eller klik rundt på hjemmesiden.

Håndværker overnatning starter fra 300,- 

Hjælp os gerne med at få andre håndværkere til at se fordelen ved at bo hos os. Del gerne din positive oplevelse som overnattende håndværker, ved at skrive en anmeldelse på google her.

Hvorfor vælge at bo hos Aarhus Hostel?

Aarhus Hostel faciliteter

Tidligere
Næste

Bestil overnatning for udeliggende håndværkere hos Aarhus Hostel med masser af plads.

Vi har fået en ny parkeringsplads omme bagved. Der er derfor plads til store arbejdsbiler på p-pladsen foran og bagved, derfor er det intet problem for udearbejdende håndværkere at overnatte her.

Vandrehjemskøkkenet har hvad der er brug for. El-kedel, mikroovn, kaffemaskine, ovne, service etc. Køkkenet har ligeledes kasser, hvor tørvarer kan lægges i en kasse, hertil kan der skrives navn i plastlommen foran. I forbindelse med køkkenet findes den ene spisestue og dagligstue, hvor der er masser af plads til at samles i fællesskab og spise mad, snakke og hygge.

Der findes ligeledes en dagligstue på stueetagen hvor der er mulighed for at slappe af til tv, spil eller gode snakke med kollegaerne. Fra dagligstuen er der udgang til den hyggelige udestue, hvor der herfra er udgang til vores store skønne haven, som også kan benyttes året rundt. Der er ligeledes en skov med bålplads og en mindre sti rundt i skoven, hvis der trænges til ro og frisk luft. Der kan ligeledes findes pool-rum og motionsrum i kælderen.

Praktiske oplysninger

Vi har flere typer værelser fordelt på 37 værelser hvoraf 26 er med eget bad og toilet. Der er i alt 75 sengepladser på Aarhus Hostel. Der er seng, skrivebord og skabe på alle værelser samt gratis internet. Er du interesseret i hvordan værelserne ser ud, så kan du klikke dig ind på vores værelser. Hos os skal sengelinned benyttes. Sengelinned og håndklæder kan medbringes af håndværkerne selv eller lejes hos os – mere information kan findes her.

Vil du se mere af Aarhus Hostel kan du tage en virtuel rundvisning af hovedbygningen her.

Bestil overnatning for håndværkere hos Aarhus Hostel med masser af plads som udeliggende ved at trykke her eller kontakt os på kontakt@aarhushostel.dk eller book her.

Scroll til toppen

COVID-19 INFO

Vi holder IKKE lukket. Vi er et selvbetjenings hostel, hvor du booker online og “slipper” for at møde personalet.

logo horesta

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.