Teambuilding

Teambuilding

Vil du give dit firmaarrangement lidt ekstra?

I samarbejde med Team-nord tilbyder Aarhus Hostel nu også teambuilding. Sammen byder vi på en række forskellige aktiviteter og øvelser hvor alle former for virksomheder kan være med. I vil modtage træning i kommunikation og blive udfordret i at tænke løsningsorienteret. Team-nord har 20 års erfaring med lige netop teambuilding og de giver jer muligheden for at styrke jeres team. Med et styrket sammenhold vil man kunne forøge effektiviteten og produktiviteten på arbejdspladsen, også på længere sigt. 

I får en oplevelse som i altid vil have sammen, dette kan også være med til at de ansatte kan få lov til at lære hinanden bedre at kende og dermed at holdet får en bedre relation til hinanden. Der vil derudover også være fokus på tillidskabelse og den enkeltes betydning på holdet. 

Aktiviteter til teambuilding:

Skovmandsdyst
Dyst i tre discipliner: Beskydning pusterør, skovsav. Dyst mod hinanden, hvem vinder titlen som det sejeste hold i skoven.
Varighed: 1-1,5 timer 
Pris: 435,- Kr.

ENIGMA Room
Du og dine kollegaer skal knække koderne og løse opgaven. ENIGMA Room er vores mobile escape room.
Varighed: 1,5 time
Pris: 345,- Kr.

Geocaching
Find de skjulte geocaches I området og løs opgaven. Løs gåden og samarbejd om resultatet og vind!
Varighed: 30-60 minutter
Pris: 310,- Kr.

Teambuilding Classic 
Et veltilrettelagt forløb med samarbejdsøvelser tilpasset af jer. Fokus på gruppedynamikker, kommunikation, ansvar og læring.
Varighed: 1,5-2 timer
Pris: 345,- Kr.

Outdoor Cooking
Vi laver fler-retters menu på bålet: Eks. Ørreder på planke, hjemmelavet ost, håndlavede grillpølser, brød og mange flere lækkerier. 
Varighed: 3-4 timer
Pris: 745,- Kr

Priserne er inkl. Moms og er pr. Person ved min. 10 personer.  ¨

Her kan I få forskellige firmaaktiviteter

Sammen med Team-Nord og Falkecenteret tilbyder vi en vifte af aktiviteter som passer ind i netop jeres arrangement. Det kan være som en opvarmer for at få stemningen helt i top, som en pauseaktivitet, en hyggelig afslutning på dagen eller som et værktøj til udvikling af jeres medarbejdere. Når du vælger at holde et arrangement for dine medarbejdere, så er det vigtigt, at i alle får noget ud af det. Det vægter vi højt, hvilket er basis for de aktiviteter vi kan tilbyde. 

GIV MEDARBEJDERNE EN UFORGLEMMELIG OPLEVELSE til FIRMAARRANGEMENTET

Falkecenter Samsø tilbyder fascinerende opvisninger og teambuilding med falke, høge, ugler samt ørne til dit arrangement på Aarhus Hostel. Sammensæt dit program med imponerende og uforglemmelige oplevelser.

Se mere om mulighederne for opvisning eller Teambuilding med rovfugle her: rovfugle-opvisning-teambuilding/

Mad over bål

Lær at bruge naturen. Lav et firma- eller et familiearrangement der handler om at lære at lave lækre retter over bål med aktiviteten Outdoor Cooking. Det kan bl.a. være ingredienser som I finder ude i naturen. Skoven er som et stort spisekammer, samt en gåtur mellem træerne er en ideel lokation for samtaler og kreativitet mellem relationer.

Discgolf

På Aarhus Hostel har vi en discgolfbane.
Den består af 6 huller på henholdsvis vores græsplænen og i vores skov.

Det er gratis at benytte banen og det kan indgå som en del af et firma arrangement.

Det er muligt at tilkøbe instruktion med professionel underviser.

Lær at bruge naturen

Et firmaarrangement kan sagtens være helt nede på jorden og bare handle om at alle skal hygge sig. I kan lære at lave lækre retter over bål med aktiviteten Outdoor Cooking, bl.a. med ingredienser som I selv kan/skal finde i naturen. Hvis du ved, hvor du skal lede, så er skoven som et stort spisekammer, samt en gåtur mellem træerne, imens du leder, er en ideel lokation for samtaler og kreativitet mellem kollegaer. 

Giv dine medarbejdere en helt ny udfordring

Hvis du vil sætte dine medarbejdere lidt mere på prøve, så har vi også teambuilding. Her handler det om, at I skal kommunikere på en god og effektiv måde, selvom opgaven er helt uvant, og for nogle måske også lidt grænseoverskridende. Hvis man er gode til at snakke sammen, finde løsningsidéer og holde hovedet koldt, når det samtidig er et kapløb mod uret eller et andet hold, så bliver aktiviteterne løst bedst. Øvelserne giver også fornyet energi, som I kan tage med hjem og implementere i hverdagen, hvor der også kan være travlt. 

Hvorfor er teambuilding en god ide?

Teambuilding er ikke kun brugbart når alle er nye for hinanden. Eller hvis der er problemer i et team. Teambuilding er for alle. Store og små virksomheder, med mange eller få medarbejdere. At arbejde med teambuilding kan give medarbejdere et frisk syn på hinanden. Det at skulle løse uvante opgaver kan træne dem i at kommunikere sammen om at skulle tænke i nye baner, hvor deres vante roller ikke længere gælder. Teambuildingsaktiviteter kan være med til at gøre kollegaer til venner og det kan styrke et team, ved at de, i vores trygge rammer, kan flytte deres egen komfortzone. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.