Betingelser

Betaling

Alle priser på Aarhus Hostels hjemmeside er oplyst i danske kroner inkl. 25% moms.
Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort i onlinebookingen, herunder bl.a. Dankort, Visa og Mastercard.

Alle værelsesbookinger er ikke-refunderbare.

For at kunne booke på Aarhus Hostel skal vi kunne validere et kreditkort i forbindelse med bookingen. Er kortet ikke validt, eller er der ikke penge på kontoen, forbeholder vi os retten til at annullere bookingen uden yderligere varsel.

Ved manglende aflevering af nøgle i forbindelse med afrejse, forbeholder vi os retten til at trække 100,- i omkostningsgebyr. 

Eventuelle efterfølgende tilvalg som fx forplejning vil blive faktureret og bedes indbetalt før lejeaftalens begyndelse. Betaling skal ske via bankoplysninger, der er anført nederst på fakturaen, med angivelse af ordrenummer. 

Vi forbeholder os ret til at udleje til anden side, hvis betalingsfristen ikke overholdes. 

Der betales forud for 1 måned af gangen. Betalingen skal finde sted senest 10 dage før en eventuel indflytning eller forlængelse af lejemål. 

Omkring 2-4 dage før betalingsfristen vil du modtage en mail med et link til betaling af næste måneds leje. 

Såfremt du ikke ønsker at forlænge dit lejemål, bedes du hurtigst muligt give besked til Aarhus Hostel; eventuelt ved at besvare betalingsmailen. 

Når vi har registreret din reservation, vil du få tilsendt et link til betaling af depositum på 2.500,-. Depositummet bedes indbetalt inden 8 dage. 

Lejer sørger selv for oprydning. Er rengøringen ikke udført tilfredsstillende, fremsendes regning for oprydning eller trækkes fra det indbetalte depositum. 

Ca. 3 måneder før arrangementet sender vi en faktura på det samlede beløb, der bedes indbetalt senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse. 

Vi forbeholder os ret til at udleje til anden side, hvis sidste indbetalingsfrist ikke overholdes. 

Ved afbestilling efter indbetaling af depositum refunderes depositum ikke. 

Afbestilling

Alle værelsesbookinger er ikke-refunderbare.

En reservation af et eller flere lokaler kan uden beregning annulleres indtil 3 dage før. 

Derefter er betalingen bindende, og der er ingen refundering. 

Der kan reserveres for en ubegrænset periode men skal betales for 1 måned af gangen minimum 10 dage før periodens start/forlængelse. 

Såfremt man ikke ønsker at forlænge sit lejemål, gives der hurtigst muligt besked til Aarhus Hostel. 

Har du boet i vores langtidsleje i minimum 1 måned og ønsker at fraflytte midt i en måned, betales der frem til flyttedatoen. 

Ved afbestilling efter indbetaling af depositum refunderes depositum ikke. 

Ved annullering af reservationen senere end 2 måneder før lejemålets start betales fuld leje for hele lejemålet; dog returneres depositum. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.