Pendlerværelse Århus

HVorfor søge efter et PENDLERVÆRELSE?

Som navnet også antyder, er et pendlerværelse tiltænkt pendlere. Det vil sige, at sådanne lejemål henvender sig til dig, der ellers ville skulle pendle til og fra Aarhus. Det kan være i forbindelse med eksempelvis arbejde, studie eller kurser.

Så arbejder du langt væk fra dit eget hjem, og vil du slippe for mange timers kedelig transport til arbejde og retur? Timer som kan bruges på så meget andet. Måske har du familie og børn, der gør, at det ikke er muligt at flytte til en anden by, eller måske har du slet ikke lyst til at flytte? Det er her et pendlerværelse kommer ind. 

Alternativet til et pendlerværelse kan være vores langtidsleje. Se mere her: https://aarhushostel.dk/langtidsleje/

Hvorfor vælge et pendlerværelse hos Aarhus Hostel

Tidligere
Næste

Pendlerværelse i Aarhus

Når du booker til “pendlerværelse” prisen, så betaler du for alle dage i den periode du booker, men må kun bruge værelset 5 ud af 7 dage pr. uge.
Hvilke 5 dage det er i løbet af ugen styrer du selv.
For at få denne pris skal du booke minimum 30 dage, men du kan f.eks. godt booke 45 dage, hvis det er det der passer dig.

Du får dit eget værelse med skab, skrivebord, seng og eget toilet/bad – og adgang til fælles køkken, opholdsrum m.v. som kan benyttes i perioden.

Vi gør rent på dit værelse en gang om ugen (ved afrejse) og dagligt i fællesområderne.

Du kan booke værelse samt se FAQ (ofte stillede spørgsmål) nederst på denne side.

Placering

Aarhus Hostel har en god placering, tæt på både Aarhus, offentlig transport og motorvejsnettet.

Det er muligt at parkere på gårdspladsen og udover det er der etableret nye parkeringspladser bag huset. Det er også bag huset at du finder opladning til ELBIL med et type 2 stik, derfor tilbyder Aarhus Hostel gratis opladning, mens du besøger os.

Kommer dine deltagere med bus? Bus 200 stopper lige ude foran hostellet. Stoppet hedder Hovedvejen/Kolt Kirkevej (Hasselager). Du kan også tage bus 1A, som ligger blot 700 meter fra hostellet.

Aarhus Hostel 
Beringvej 1
8361 Hasselager

FAQ

Værelserne kan variere fra uge til uge. Dvs. det kan ændres, også sengetyperne. Box eller køjeseng. Men alle med eget bad.

Nej, dine ting skal pakkes ned i den klare kasse vi har sat på værelset. Eller tages med hjem. Kassen vil blive stillet på det værelse du får ugen efter.

Der ligger dyne og pude på værelserne. Sengelinned kan medbringes selv eller lejes på Aarhus Hostel. Sengelinnedpakken med 2 stk. håndklæder koster 60,- pr. person.

Du får en dørkode til hoveddøren ved bookning. Der vil ligge en konvolut med dit navn indenfor døren, deri ligger værelseskortet. Ved afrejse afleveres kortet i den grønne postkasse udenfor kontoret.

Dvs. ankomst og afrejse er meget fleksibelt. Dog kan man først ankomme mellem kl. 14.00-15.00 på ankomstdagen og afrejse er kl. 10.00.

Dine madvarer kan opbevares i en af kasserne i gæstekøkkenet med navn og slut afrejsedato på. Eller i et af de blå skabe i køkkenet. Kølevarer skal fjernes.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.