Pendlerværelse

HVAD ER ET PENDLERVÆRELSE?

Som navnet også antyder, er et pendlerværelse tiltænkt pendlere. Det vil sige, at sådanne lejemål henvender sig til dig, der ellers ville skulle pendle til og fra Aarhus. Det kan være i forbindelse med eksempelvis arbejde, studie eller kurser.

Du booker værelset nederst på siden.

Når du booker til “pendlerværelse” prisen, så betaler du for alle dage i den periode du booker, men må kun bruge værelset 5 ud af 7 dage pr. uge.
Hvilke 5 dage det er i løbet af ugen styrer du selv.
For at få denne pris skal du booke minimum 30 dage, men du kan f.eks. godt booke 45 dage, hvis det er det der passer dig.

Du får dit eget værelse med eget toilet/bad – og adgang til fælles køkken, opholdsrum m.v.

Vi gør rent på dit værelse en gang om ugen (ved afrejse) og dagligt i fællesområderne.

Aarhus Hostel ligger i Hasselager mellem Aarhus og Skanderborg. Tæt på E45.

Se FAQ (ofte stillede spørgsmål) nederst på denne side.

Alternativet til et pendlerværelse kan være vores langtidsleje. Se mere her: https://aarhushostel.dk/langtidsleje/

 

Tidligere
Næste

Værelserne kan variere fra uge til uge. Dvs. det kan ændres og sengetyperne. Box eller køjeseng. Men alle med eget bad.

Nej, dine ting skal pakkes ned i den klare kasse vi har sat på værelset. Eller tages med hjem. Kassen vil blive stillet på det værelse du får ugen efter.

Der ligger dyne og pude på værelserne. Sengelinned kan medbringes selv eller lejes på Aarhus Hostel. Linnedpakken med 2 håndklæder koster 60 kr.

Du får en dørkode til hoveddøren ved bookning. Der vil ligge en konvolut med dit navn indenfor døren, deri ligger værelseskortet. Ved afrejse afleveres kortet i den grønne postkasse udenfor kontoret.

Dvs. ankomst og afrejse er meget fleksibelt. Dog kan man først ankomme mellem kl. 14-15 på ankomstdagen og afrejse er kl. 10

Dine madvarer kan opbevares i en af kasserne i gæstekøkkenet med navn og slut afrejse dato på. Eller i et af de blå skabe i køkkenet. Kølevarer skal fjernes.

Scroll til toppen