Faciliteter

lokale med runde borde og grønne stole

Opholdsstuer

På Aarhus Hostel har vi to opholdsstuer, en i stueetagen og en i underetagen. Opholdsstuerne er til fri afbenyttelse for hostellets gæster. Begge stuer har fladskærms-TV. I opholdsstuerne kan I læne jer tilbage og nyde de bløde møbler i hyggelige og uformelle opgivelser. Desuden står der et poolbord til rådighed i underetagen til de spillystne gæster.  

køkken med emhætte

Køkken

Vores fælleskøkken ligger i underetagen. Her er fælles køleskab, komfur, mikroovn og masser af plads til at udfolde sine gastronomiske evner. Tilknyttet køkkenet finder du spiseplads og opholdsområde.  

Køleskabene bliver tømt og rengjort flere gange om ugen. På køleskabet hænger en oversigt over faste rengøringsdage. 

Gæstekøkkenet er forbeholdt enkeltrejsende og familier (maks. 10 pers.) og kan derfor ikke anvendes af grupper/lejrskoler.

 

lokale med automat

Automat

I kælderen står en automat, hvorfra det er muligt at købe øl, sodavand, chokolade, m.m.   

Hvis du har brug for at købe tandpasta, tandbørste, deodorant eller lignende, kan dette købes i receptionen i dagtimerne. Receptionen er som regel bemandet i dagtimerne kl. 9-15. Der er dog ikke fast bemanding og dermed ikke faste åbningstider. 

have

Udendørsarealer

På vores dejlige grønne areal er der masser af plads til forskellige udendørslege og afslapning. Du kan frit benytte dig af vores bålplads i skovområdet, vores petanquebane eller blot nyde den rolige atmosfære på en af vores terrasser.  

vaskemaskiner ved siden af hinanden

Vaskemaskine/tørretumbler

Hvis du har brug for at vaske tøj, så kan du vaske tøj under hovedtrappen. Det kører med en app. Vejledninger kan findes i vaskerummet.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.