Faciliteter

Opholdsstuer

Der er opholdsstuer i stueetagen og underetagen, og er til fri afbenyttelse af overnattende gæster. I begge opholdsstuer er der fladskærms tv og i den nederste finder I forskellige brætspil, som alt sammen må benyttes i det omfang I ønsker. Her kan I sidde i de bløde møbler og hygge jer. I underetagen vil der ligeledes være mulighed for at spille et slag pool på poolbordet.

Køkken

Gæstekøkkenet er at finde i underetagen. Her er fælles køleskab og plads til at lave mad. Der er kogeplader og mikroovn. I underetagen finder du også spiseplads samt opholdsområde.
Køleskabene vil blive tømt og rengjort på hver sin dag. Du kan se hvilken dag på køleskabet.

Kiosk

I kiosken vil det være muligt at købe mange forskellige ting, som man lige står og mangler. Bl.a. vil man kunne købe tandbørster, tandpasta, deoderant mv.. Øl, sodavand, chips og slik kan købes i vores automat ved siden af.
Kiosken har ikke specifikke åbningstider, men åbnes efter behov.

Udendørsarealer

Udendørs finder du et dejligt grønt areal, hvor du frit kan benytte grillen, bålpladsen, petanquebanen, spille forskellige udendørsspil og ellers nyde naturen omkring Aarhus Hostel. Udenfor finder du ligeledes flere terrasser hvor du kan sidde og hygge dig.