Faciliteter

Opholdsstuer

Der er opholdsstuer i stueetagen og underetagen, og er til fri afbenyttelse af overnattende gæster. I begge opholdsstuer er der fladskærms tv og i den nederste finder I forskellige brætspil, som alt sammen må benyttes i det omfang I ønsker. Her kan I sidde i de bløde møbler og hygge jer. I underetagen vil der ligeledes være mulighed for at spille et slag pool på poolbordet.

Køkken

Gæstekøkkenet er at finde i underetagen. Her er fælles køleskab og plads til at lave mad. Der er kogeplader og mikroovn. I underetagen finder du også spiseplads samt opholdsområde.
Køleskabene vil blive tømt og rengjort på hver sin dag. Du kan se hvilken dag på køleskabet.

Automat

I automaten som står i foyen, det være muligt at købe øl, sodavand, vand og chokolade. Derudover kan der købes polet + sæbe til vaskemaskinen.
Tandpasta, tandbørste, deodorant mm. kan købes på kontoret i dagtimerne, som regel mellem kl. 8-15. Der er ikke fast bemanding og dermed  ingen fast åbningstid

Udendørsarealer

Udendørs finder du et dejligt grønt areal, hvor du frit kan benytte, bålpladsen, petanquebanen, spille forskellige udendørsspil og ellers nyde naturen omkring Aarhus Hostel. Udenfor finder du ligeledes flere terrasser hvor du kan sidde og hygge dig.