Rovfugle opvisning & teambuilding

VIL DU gøre DIT FIRMAARRANGEMENT til EN UFORGLEMMELIG OPLEVELSE?

Falkecenter Samsø tilbyder fascinerende opvisninger og teambuilding med falke, høge, ugler samt ørne til dit arrangement på Aarhus Hostel. Sammensæt dit program med imponerende og uforglemmelige oplevelser.

Falkecenter Samsø, Travelers’ Choice anden år i træk.
image00117

JUST A BREAK

Rovfugle flyvning - som et frisk pust til pausen. Lille forevisning med to til tre rovfugle.

Fascinerende og underholdende flyveopvisning med rovfugle, som bliver formidlet med humor og kærlighed for naturen. Sammen med vores lynhurtige falk og frække høg drager vi jer ind i et univers, der fanger alle uanset alder og køn. Under flyveopvisningen kommer fuglene helt tæt på og man kan mærke vingesuset fra dem, når de passerer forbi eller lander på falkonerens handske lige foran en.

Som ekstra wow effekt, kan vores skønne Havørn Paco ligeledes bookes til en flyvning.

Efterfølgende kan gæsterne holde en af fuglene på deres arm.

Show i 25-45 min.

Deltagerantal: 10-500

MORE THAN JUST A BREAK

Opvisning kombineret med publikumsinddragende rovfugle flyvning - som anderledes og sjov aktivitet på dagen.

Fascinerende og underholdende flyveopvisning med rovfugle, som bliver formidlet med humor og kærlighed for naturen. Sammen med vores majestætiske rovfugle drager vi jer ind i et univers, der fanger alle uanset alder og køn. Under flyveopvisningen kommer fuglene helt tæt på og man mærker vingesuset fra dem, når de passerer forbi.

De af gæsterne der vil mærke kraften og suset på egen krop, når høgen eller ørnen kommer flyvende, får en handske på armen, og til de lidt mere forsigtige er det muligt at holde en af de medbragte fugle efter opvisningen.

Forevisning kombineret med kursist flyvning af enten falk, høg, ugle eller ørn.

Show i 1,5-2 timer 
Deltagerantal: 10-80

 

REWILDING FALCONRY TEAMBUILDING

Flyvning med Rovfugle og ugler.

I dette helt unikke koncept arbejder vi med synergierne mellem Tilliden-Nuet-Samspillet.

Vi starter langsomt op så alle får tillid til fuglene, samt det anderledes element vi skal arbejde med.
Vi starter med de basisreglerne for at kunne samarbejde med fuglene og hinanden.

Der skabes tillid ved at vise tillid, og tillid giver styrke. Styrke der styrker individet til at overskride sine egne satte begrænsninger, også i et samspil med andre og dermed vokser vi os stærkere sammen. Fuglene mærker hurtig om der er tillid tilstede eller ej.

Via flyvning med rovfuglene er det vigtigt, at vi er mentalt tilstede, samt at gruppen kan mærke nærværet fra hinanden. Når fuglene flyver mellem os, træner vi det at være i nuet og have en vakt opmærksomhed.
I nuet er vi ikke i vores tanker, gøremål eller mål, vi eksisterer i det som opstår uden forventninger og uden at dømme. Vi er forberedt, vi er til stede, vi har alt det vi har brug for. Det giver en helt særlig ro og strøm af vedvarende energi.

Individets udstråling er vital for gruppens samspil. Udviser vi store fleksibilitet, tillid og respekt for at nå resultatet, vil der opstå endorfiner af opløftethed, energiboost samt succes.

Via læring om risiko-tagning styrker vi trygheden mellem os, samt vi nemmere overskrider vores forudindtaget grænser om, hvad vi kan, og hvad vi er gode til.
I træning med fuglene, arbejder vi med det perifere syn, synet som er fyldt med muligheder, ingen begrænsninger. Vi arbejder med tilstedeværelse; både overfor øvelsen, fuglen og hinanden.

Fuglene afkoder hurtigt et evt. manglende gruppespil. Det er utrolig givende og fascinerende at mærke susen af succes, når vi formår at tilsidesætte vores egne særinteresser for at fremme helheden.

HELDAGS TEAMBUILDING, KOMBINERET MED YOGA OG MEDITATION

I dette helt unikke koncept bruger vi 7-8 timer, hvor vi arbejder med synergierne mellem Nuet-Tilliden-Samspillet.
Yogaen, meditationen og foredraget “pausen”, bringer os tilbage til ”væren” i nuet. Herefter kommer den tillid og samspillet, der bliver skabt i ”gøren” i rovfugleflyvningen samt det tætte samarbejde.

En anderledes og sjov måde at samarbejde på.

MAD OVER BÅL

Er I vilde med Outdoor aktiviteter? Og er der et firmaarrangement på vej? Vi, Aarhus Hostel, tilbyder bl.a. aktiviteten Outdoor Cooking, hvor I kan lære at lave lækre retter over bål

TEAMBUILDING

Vi, Aarhus Hostel, har lavet et samarbejde med Team-Nord som laver teambuilding for firmaer og foreninger.
Hvilket gør at der tilbydes en bred vifte af teambuildingsaktiviteter her hos os.

DISCGOLF

Er I klar på en frisk omgang Discgolf? Vi, Aarhus Hostel, tilbyder en underholdende Discgolf bane. Discgolf er en ideel aktivitet til jeres kommende firmaarrangement.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.