Overnatning hos os

Billig overnatning på vores værelser

Billig overnatning på vandrerhjem i Aarhus

Leder du efter en hyggelig overnatning i Aarhus, hvor du kan slappe af og nyde roen? Vi har mange forskellige type værelser på Aarhus Hostel. Vi har værelser til dit behov, om det er i forbindelse med arbejde, studie eller andre omstændigheder. Vores værelser er billige og hyggelige med eget bad/toilet. Vi ligger yderligere tæt på motorvejsnettet samt 12,7 km ind til Aarhus Centrum. Aarhus Hostel ligger lidt udenfor Aarhus med gratis parkering og med gode busforbindelser lige udenfor døren til at besøge seværdigheder samt attraktioner.

Vil du kombinerer en miniferie, storbyferie, weekendophold eller firmatur med underholdning og skønne oplevelser, så kan du trygt booke din overnatning i Aarhus på Aarhus Hostel. 

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores hyggelige rammer.

På Aarhus Hostel får du:

Vores forskellige værelsestyper kan ses her

Forskellige typer værelser

På Aarhus Hostel kan du vælge mellem forskellige værelsestyper, alt efter om du ønsker at overnatte alene eller om I er flere, der vil dele et værelse. Hostellet består af i alt tre etager – værelserne findes dog kun på førstesalen og stueetagen. I stueetagen finder du i alt 16 værelser, der har eget toilet/bad samt 3 værelser med fælles bad/toilet.
Førstesalen består af 10 værelser med eget bad/toilet samt 8 værelser med fælles bad/toilet.
Ved at vælge et værelse med fælles bad/toilet vil der være penge at spare.

Tidligere
Næste
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.