100.000 Blomsterløg til Kolt/Hasselager

100.000 Blomsterløg til Kolt/Hasselager

25. september 2022

Aarhus Hostel har indkøb 100.000 blomsterløg, der dels sættes omkring Aarhus Hostel – og dels på udvalgte steder i Kolt/Hasselager.

Alle grundejerforeninger, parcelforeninger, borgerforeninger og lignende (alle) kan byde ind på dem.
Man udvælger selv et areal i sit eget område, hvor de skal i jorden.

Er man 12-15 personer til det, så skulle det kunne klares på et par timer – inklusiv kaffepause. Tulipanløgene skal helst i jorden i løbet af oktober måned.

Der bliver 8 portioner med 5000 tulipaner og 6000 krokus, hvoraf de 1000 skal sættes ved Aarhus Hostel.

Kontakt fællesrådet på facebook eller http://kolthasselager.dk/, hvis I gerne vil byde ind.

Andre nyheder

Sidste chance for fotoudstilling

Sidste chance. Fotoudstillingen på Aarhus Hostel lukker 30.7.22. AFA – Aarhus Fotografiske Amatørklub udstiller en lang række billeder. I AFA lægges der vægt på det personlige fotografi og ikke markedets nyeste og bedste udstyr, der er i fokus. Gratis adgang. Åbent 7.00-20.00 alle dage.

Læs mere »

Fotoudstilling med jazz billeder

Fotoudstilling på Aarhus Hostel med musikfotos af fotograf Bo Petersen  I forbindelse med Aarhus Jazz Festival har vi en fotoudstilling med jazz billeder. De udstillede billeder er taget af fotograf Bo Petersen.  Bo Petersen er uddannet fotograf i Aarhus i 1989. Udover reklamefoto, arkitekturfoto o.a. har musikfoto altid haft stor interesse og startede for alvor

Læs mere »

Sidetrackers – Aarhus Jazz Festival 2022

NYT BAND MED GAMLE KENDINGESidetrackers boltrer sig i blues og roots og er en opdateret udgave af den klassiske orgeltrio.Deres album Live in the Studio var nomineret i kategorien Årets Danske Bluesudgivelse ved Danish Music Awards Blues 2019.Bandet har hurtigt etableret sig på bluesscenen med mange job i kalenderen og meget fin respons på udgivelser

Læs mere »
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.