Kursuslokaler

Kursuslokaler med og uden overnatning

Aarhus Hostel tilbyder fleksible rammer for kursusafholdelse og vil gerne tilrettelægge arrangementet efter jeres behov.
Vi har f.eks et samarbejde med Racehall, så hvad med at kombinere en kursusdag med en omgang action i go-carts.

Hos os er stemningen helt nede på jorden, her er ro og store skønne udearealer – bl.a. derfor har f.eks Silva-Method benyttet os op til flere gange.
Vi har også haft SOSU og VUC i huset, men også EDC har kørt kurser, stormøder og ja endda også juleafslutning i vores lokaler – så hos os er mulighederne mange.

Vi har flere forskellige lokaler og alle med projektor, lærred og hvad der dertil hører af AV udstyr for at kunne afholde et godt kursus.

Kommer I langvejs fra, kan vi tilbyde kursus med overnatning så I efter endt kursus kan sætte jer til bords og få middagen serveret inden en ny dag venter. 

Se de enkelte lokaler og bordopstilling her >>

lokale med møbler og plante i forgrund

Mødepakke

Hos Aarhus Hostel vil vi gøre det så simpelt som muligt for dig at arrangere kurser og møder. Derfor har vi sammensat én mødepakke med alt hvad der skal til for at afholde et vellykket kursus eller møde. 

Hos os får du altid:

Hvis du har specifikke ønsker til forplejning og mødelokaler, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på kontakt@aarhushostel.dk eller tlf.: 69 14 67 77, og så vil vi skræddersy et tilbud, der passer netop dine behov.

MorgenmadFriskbagt brød, smør, ost, marmelade, pålæg, kaffe og the.

Frokost buffetFrokostbuffet/anretning med blandede salater inkl. vand/sodavand.

Eftermiddagskaffe/theMed kage/sødt

Hele dagenFrugt, kaffe, the og isvand.

395-, pr. person

Priser inkl. lokaleleje
Pris inkl. moms

"Vi har ad flere omgange gjort brug af Aarhus Hostel. Vi har været super godt tilfredse med alt lige fra lokalerne, faciliteterne og til beliggenheden. Aarhus Hostel har altid givet en meget personlig samt professionel service og har vi haft ønsker eller ændringer til arrangementerne, så bliver vi mødt med stor fleksibilitet af stedets personale. De praktiske detaljer omkring kurset fungerer perfekt; mødelokalet står klart til os til tiden, IT udstyret fungerer, tidsplanen i dagsprogrammet holder – der er ganske enkelt styr på tingene. Det giver os som undervisere både tryghed og ro, så vi kan koncentrere os om det faglige indhold for dagen. Kombinationen af en fornuftig pris samt god personlig service i hyggelige og uhøjtidelige rammer, gør at vi ser frem til at gæste Aarhus Hostel igen."
Jan Larsen
EDC
Scroll til toppen