Kursuslokaler i Aarhus

Kursuslokaler Tæt på aarhus

Er du på udkig efter kursuslokaler i Aarhus? Aarhus Hostel tilbyder fleksible rammer for kursusafholdelse og vil gerne tilrettelægge arrangementet efter jeres behov. 

Vælger du at holde kursus hos Aarhus Hostel, får du:
aarhus hostel luftfoto
Tidligere
Næste

VI TAGER OS AF DINE GÆSTER PERSONLIGT OG PROFESSIONELT...

Ønsker du fleksibilitet og personlig service fra første kontakt til vi siger på gensyn? Går du op i professionel service i hyggelige og uhøjtidelige rammer?

Vores lokaler, faciliteter og beliggenhed danner rammen for en god oplevelse for dine gæster. Vi sørger for at dine gæster får noget godt at spise – alt sammen til en rimelig pris. 

 

Aarhus Hostel

Vi tilbyder gratis parkering til dine deltagere – og Aarhus Hostel har en god placering, tæt på både Aarhus, offentlig transport og motorvejsnettet.

Det er muligt at parkere på gårdspladsen og udover det er der etableret nye parkeringspladser bag huset. Vi råder over 6 EON opladere så bilen kan oplades under besøget.
2 af dem er reserveret til Greenmobility, som har hotspot på Aarhus Hostel.

Kommer dine deltagere med bus? Bus 200 stopper lige ude foran hostellet. Stoppet hedder Hovedvejen/Kolt Kirkevej (Hasselager). Du kan også tage bus 1A, som ligger blot 700 meter fra hostellet.

Aarhus Hostel
Beringvej 1
8361 Hasselager

Mødepakke

 

Hos Aarhus Hostel vil vi gøre det så simpelt som muligt for dig at arrangere kurser og møder. Derfor har vi sammensat én mødepakke med alt hvad der skal til for at afholde et vellykket kursus eller møde. 

Hos os får du altid:

Hvis du har specifikke ønsker til forplejning og mødelokaler, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på kontakt@aarhushostel.dk eller tlf.: 69 14 67 77, og så vil vi skræddersy et tilbud, der passer netop dine behov.

værelse med vindue ud til have

KURSUSLOKALER MED- OG UDEN OVERNATNING

Aarhus Hostel tilbyder fleksible rammer for kursusafholdelse, og vi vil hjertelig gerne tilrettelægge arrangementet efter jeres behov. 

Hos os er stemningen helt nede på jorden, her er ro og store skønne udearealer – bl.a. derfor har Silva-Method benyttet os op til flere gange.
Vi har også haft SOSU og VUC i huset, men også EDC har kørt kurser, stormøder og ja endda også juleafslutning i vores lokaler – så hos os er mulighederne mange.

Vi har flere forskellige lokaler og alle med projektor, lærred og hvad der dertil hører af AV udstyr for at kunne afholde et godt kursus.

Kommer I langvejs fra, kan vi tilbyde kursus med overnatning så I efter endt kursus kan sætte jer til bords og få middagen serveret inden en ny dag venter. 

Se de enkelte lokaler og bordopstilling her >>

Det siger andre

"Vi har ad flere omgange gjort brug af Aarhus Hostel. Vi har været super godt tilfredse med alt lige fra lokalerne, faciliteterne og til beliggenheden. Aarhus Hostel har altid givet en meget personlig samt professionel service og har vi haft ønsker eller ændringer til arrangementerne, så bliver vi mødt med stor fleksibilitet af stedets personale. De praktiske detaljer omkring kurset fungerer perfekt; mødelokalet står klart til os til tiden, IT udstyret fungerer, tidsplanen i dagsprogrammet holder – der er ganske enkelt styr på tingene. Det giver os som undervisere både tryghed og ro, så vi kan koncentrere os om det faglige indhold for dagen. Kombinationen af en fornuftig pris samt god personlig service i hyggelige og uhøjtidelige rammer, gør at vi ser frem til at gæste Aarhus Hostel igen."
Jan Larsen
EDC

Priser - forplejning

MorgenmadFriskbagt brød, smør, ost, marmelade, pålæg, kaffe & te

FrokostSmørrebrød/sandwich

Eftermiddagskaffe/teMed kage/sødt

Hele dagenFrugt, kaffe, te & isvand

395,- pr. person

Priser inkl. lokaleleje
Pris inkl. moms

KONTAKT AARHUS HOSTEL

På Aarhus Hostel gør vi vores bedste for at du får den bedst mulige oplevelse under dit ophold.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du gøre på kontakt@aarhushostel.dk eller tlf.: 69146777.

Du kan også udfylde kontaktformularen.
Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Skriv til os

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.