Lokaleoversigt

Spisesalen

Spisesalen er ca. 74 m2. Her er store vinduespartier ud mod gangen, og ligger lige over for vores opholdsstue. Lokalet bliver typisk brugt middagsselskaber eller andre arrangementer med serveringer, da det ligger i forlængelse af vores industrikøkken der er forpagtet af Madværftet.

Ved normal bordopsætning er der plads til ca. 60 siddende gæster, ved reception eller stolerækker kan der være ca. 75 gæster.

Opholdsstuen

Opholdsstuen er ca. 72 m2, hvortil der hører en udestue på ca. 28 m2 til, med udgang til en hyggelig terrasse. Dette skaber en masse naturligt lys og muligheden for at nyde vores store grønne udendørsareal.
Ligesom spisesalen har opholdsstuen også store vinduespartier ud til gangen mod spisesalen. 
Lokalet bliver typisk brugt til dans eller som kaffestue og kan derfor med fordel lejes sammen med spisesalen, så I har mulighed for at rykke selskabet til sofaområdet, hvor der også er mulighed for at samles om at synge sange fra Højskolesangbogen.
I opholdsstuen er der musikanlæg og klaver til rådighed. 
Der er plads til ca. 40 siddende gæster, men ved fester eller receptioner er der naturligvis plads til flere.

Salen

Vores sal gennemgik i 2020 en større renovering og fremstår nu som et dejligt stort, lyst lokale med højt til loftet.

I Salen er der opsat musikanlæg og akustikloft. Derudover er der lamper, der kan lyse i forskellige farver, så dansegulvet bliver et sikkert hit til jeres fest.

Der er en projektor i loftet og vi kan desuden stille lærred samt flipover til jeres rådighed, hvis I fx har planlagt underholdning med diasshow.
Salen måler 93,5 m2

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.