Mødelokaler

Mødelokaler Tæt på aarhus

Er du på udkig efter mødelokaler i Aarhus? Aarhus Hostel tilbyder fleksible rammer for afholdelse af møder og vil gerne tilrettelægge arrangementet efter jeres behov. 

Vælger du at holde møde hos Aarhus Hostel, får du:
aarhus hostel luftfoto

COVID-19

Tidligere
Næste

VI TAGER OS AF DINE GÆSTER PERSONLIGT OG PROFESSIONELT...

Ønsker du fleksibilitet og personlig service fra første kontakt til vi siger på gensyn? Går du op i professionel service i hyggelige og uhøjtidelige rammer?

Vores lokaler, faciliteter og beliggenhed danner rammen for en god oplevelse for dine gæster. Vi sørger for at dine gæster får noget godt at spise – alt sammen til en rimelig pris. 

Aarhus Hostel

Vi tilbyder gratis parkering til dine deltagere – og Aarhus Hostel har en god placering, tæt på både Aarhus, offentlig transport og motorvejsnettet.

Det er muligt at parkere på gårdspladsen og udover det er der etableret nye parkeringspladser bag huset. Det er også bag huset at du finder opladning til ELBIL med et type 2 stik, derfor tilbyder Aarhus Hostel gratis opladning mens du besøger os.

Kommer dine deltagere med bus? Bus 200 stopper lige ude foran hostellet. Stoppet hedder Hovedvejen/Kolt Kirkevej (Hasselager). Du kan også tage bus 1A, som ligger blot 700 meter fra hostellet.

Aarhus Hostel
Beringvej 1
8361 Hasselager

Mødepakke

 

Hos Aarhus Hostel vil vi gøre det så simpelt som muligt for dig at arrangere kurser og møder. Derfor har vi sammensat én mødepakke med alt hvad der skal til for at afholde et vellykket kursus eller møde. 

Hos os får du altid:

Hvis du har specifikke ønsker til forplejning og mødelokaler, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på kontakt@aarhushostel.dk eller tlf.: 69 14 67 77, og så vil vi skræddersy et tilbud, der passer netop dine behov.

Lokaler til møder

Uanset hvilken form for møde I ønsker at afholde, så har vi noget for jer.

Aarhus Hostel var tidligere en senior højskole, og vi kan derfor tilbyde forskellige rum til afholdelse af jeres møde, med den atmosfære der passer jer.
Vi kan tilbyde det klassiske mødelokale, den store sal eller den hyggelige opholdsstue med bløde møbler og dertilhørende havestue.

Vi har tidligere haft bla. Integrationsnet, en del af Dansk Flygtningehjælp, i huset.
De har benyttet flere af vores forskellige lokaler til brug for små møder som f.eks jobsamtaler til de noget større møder som regionale leder møder.

Et priseksempel på afholdelse af et møde hos os:
Leje af kursus 2 i 4 timer (á 250,-): 1.000,-
Kaffe/the, vand og eftermiddagskage, 10 pers. (á 60,-): 600,-
Total pris: 1.600,-.

(alle priser er ekskl. moms)

foredrags sal med borde i midten

KONTAKT AARHUS HOSTEL

På Aarhus Hostel gør vi vores bedste for at du får den bedst mulige oplevelse under dit ophold.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du gøre på kontakt@aarhushostel.dk eller tlf.: 69146777.

Du kan også udfylde kontaktformularen. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Skriv til os

Scroll til toppen

COVID-19 INFO

Vi holder IKKE lukket. Vi er et selvbetjenings hostel, hvor du booker online og “slipper” for at møde personalet.

logo horesta

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.