Menuforslag
Vores køkken
Maden er en vigtig del af ethvert arrangement og derfor tilbyder Aarhus Hostel nogle lækre samt veltilberedte menuer til fornuftige priser.
Vi står for maden til konfirmationer, fester, bryllupper, firmaarrangementer m.v. i huset.
Herunder kan du se forskellige forslag til menuer. Alle menuerne kan selvfølgelig sammensættes efter jeres ønsker. Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores menuer
Forslag til menuer
Buffet menu 1
- • Laksefarseret rødspættefilet med citrondressing og asparges
- • Unghane bryst stegt med soltørret tomat og skovbærglace
- • Grillet oksefillet med flødekartofler
- • Salatfade i 7 dele med hvidløgsdressing
- • Porretærte
- • Triple chokoladekage
- • Æbletærte med vanilliecreme
- • Brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 249,-
Buffet menu 2
- • Hjemmelavet pandekage med tunmousse på salat med limedressing
- • Røget tyndsteg på skovbund med hindbærglace og vagtelæg
- • BBQ marineret kyllingbryst stegt med kartofler og bønner
- • Braiseret kalvesteg med pommes duchesse og portvinssky
- • Porremosse
- • Bagte rodfrugter med honning
- • Italiensk hvid chokoladekage
- • Rabarbertærte med vaniliecreme
- • Brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 249,-
Buffet menu 3
Forret, valgfri forret:
- • Tarteletter med høns i asparges
- • Serranoskinke med melonsalat og dressing
Hovedret:
- • Indbagt svinemørbrad med krydderost
- • Helstegt oksefilet
- • Pestomarineret kalkunsteg
- • Græsk salat med dressing
- • 100 gram Tzatziki
- • 100 gram Pastasalat
- • Brød og smør
Dessert, valgfri dessert:
- • Brownie med rørt is og frugtsalat
- • Nøddekurv med frugt og vaniljeis
Pris pr. kuvert kr. 299,-
Helstegt pattegris
(med hvidvin eller ølmarinade)
- • Salatbar
- • 2 slags dressing
- • Flødekartofler
- • Hjemmebagt brød med smør
Pris pr. kuvert kr. 249,-
STEGEBUFFET MENU
Forret:
- • Croissant med salat og rejefyld, eller croissant med hønsesalat
Hovedret:
- • Skinkeculotte steget med honning og rosmarin
- • Helstegt oksefilet
- • Hot wings
Inkl. 1 slags kartoffel til hovedret:
- • Flødekartofler
- • Baconkartofler
- • Hvidløgskartofler
- • Små runde kartofler med krydderier
Salat og brød til hovedret:
- • Græsk salat med dressing
- • Tzatziki
- • Pastasalat
- • Brød og smør
- • Laksefarseret rødspættefilet med citrondressing og asparges
- • Unghane bryst stegt med soltørret tomat og skovbærglace
- • Grillet oksefillet med flødekartofler
- • Salatfade i 7 dele med hvidløgsdressing
- • Porretærte
- • Triple chokoladekage
- • Æbletærte med vanilliecreme
- • Brød og smør
Dessert:
- • Hjemmelavet islagkage