Sidetrackers - Aarhus Jazz Festival 2022 - Aarhushostel

Sidetrackers – Aarhus Jazz Festival 2022

Sidetrackers – Aarhus Jazz Festival 2022

21. juni 2022
✨NYT BAND MED GAMLE KENDINGE✨
Sidetrackers boltrer sig i blues og roots og er en opdateret udgave af den klassiske orgeltrio.
Deres album Live in the Studio var nomineret i kategorien Årets Danske Bluesudgivelse ved Danish Music Awards Blues 2019.
Bandet har hurtigt etableret sig på bluesscenen med mange job i kalenderen og meget fin respons på udgivelser og koncerter.
Sidetrackers er lyden af slideguitar, Hammondorgel, rock’n’roll-piano og trommer. Trioen byder på både egne kompositioner og udvalgte bluesklassikere.
 
🔸SIDETRACKERS🔸
• Onsdag den 13. juli 2022
• Koncerten starter kl. 15
• Entrébillet: 30 DKK

Andre nyheder

Sidste chance for fotoudstilling

Sidste chance. Fotoudstillingen på Aarhus Hostel lukker 30.7.22. AFA – Aarhus Fotografiske Amatørklub udstiller en lang række billeder. I AFA lægges der vægt på det personlige fotografi og ikke markedets nyeste og bedste udstyr, der er i fokus. Gratis adgang. Åbent 7.00-20.00 alle dage.

Læs mere »

Fotoudstilling med jazz billeder

Fotoudstilling på Aarhus Hostel med musikfotos af fotograf Bo Petersen  I forbindelse med Aarhus Jazz Festival har vi en fotoudstilling med jazz billeder. De udstillede billeder er taget af fotograf Bo Petersen.  Bo Petersen er uddannet fotograf i Aarhus i 1989. Udover reklamefoto, arkitekturfoto o.a. har musikfoto altid haft stor interesse og startede for alvor

Læs mere »
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.