FAQ

Ja, der er gratis parkering lige uden for indgangen samt bagved huset. 
Der er også etableret 6 parkeringspladser til El-biler, hvoraf de to er forbeholdt Greenmobility.

Ja, på Aarhus Hostel er der trådløst internet, der frit kan benyttes af alle hostellets gæster. Internettet er til rådighed på alle værelserne samt i fællesarealerne på hele Aarhus Hostel. Alle access points er koblet direkte til vores 1000/1000 fibernet. 

Ja, det er muligt at handle dagligvarer i Kolt. Der findes både en Netto og en SuperBrugsen, hvor du kan købe det, du mangler til at tilberede dine måltider på Aarhus Hostel. Afstanden til Netto og SuperBrugsen er ca. 1,5 km. fra Aarhus Hostel. 

Ja, der kører både busser til Aarhus centrum og til Skanderborg. Du kan læse mere om offentlig transport til og fra Aarhus Hostel og finde køreplaner til busserne på denne side: 
https://aarhushostel.dk/transport/

En busbillet til Aarhus eller til Skanderborg fra Aarhus Hostel koster ca. 30,- pr. person hver vej.  

Har du glemt noget hos os? Hvis du har glemt en genstand under dit ophold på Aarhus Hostel, bedes du udfylde på her.

I formularen skal den glemte genstand beskrives så grundigt som muligt. Vi vender tilbage så snart vi finder genstanden.

Som gæst på Aarhus Hostel er det IKKE tilladt at medbringe husdyr. Vi tager hensyn til de af vores gæster, der er allergiske eller angst overfor disse. Tag derfor hensyn til de øvrige beboere og lad husdyrene blive hjemme.  

Overtræder man denne regel, vil man blive opkrævet et rengøringsgebyr på 1000,-. 

Nej, morgenmad er ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes ved bookning.

Morgenmad kan ligeledes tilbydes til grupper på 10 personer eller flere. 

Kontakt os på kontakt@aarhushostel.dk eller på tlf.: 69 14 67 77 for at høre mere.

Ja, vi har et stort fælleskøkken, som står til fri afbenyttelse for vores gæster. Her finder du alt, der er nødvendigt for at tilberede din medbragte mad. Køkkenet kan ikke benyttes af grupper på mere end 10 personer.

Ja sengelinned er inkluderet i prisen. 
På værelset ligger der sengelinnedspakker, med linned og 2 håndklæder.
Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget sengetøj, differencen refunderes ikke. Der er dyner og puder på værelset.
Det er obligatorisk at benytte linned.

Vi er ikke helt handikapvenlige. Kørestolsbrugere har mulighed for at komme ind via en rampe, der fører op til vores bagdør. Denne indgang må kun benyttes af kørestolsbrugere. Der er mulighed for at parkere ved rampen. Vores værelser er ikke indrettede efter tilgængelighedskrav. Der er handicaptoilet og –bad på gangen, hvis dette er nødvendigt. Hvis du er kørestolsbruger, må du gerne skrive dette i kommentarfeltet i din reservation, så vi kan tilgodese et af værelserne på stueetagen til dig. Bemærk, at vores fælleskøkken ligger i underetagen, hvortil der kun er adgang via trapper.  

Nej, det skal man ikke. Vandrekort er ikke nødvendigt på Aarhus Hostel. 

Ja, du kan booke en weekendseng til dit værelse, hvis du har et barn på under 1 år med. En weekendseng koster 100,- pr. ophold. 

Du kan læse mere om vores langtidsleje samt betingelserne her: 
https://aarhushostel.dk/langtidsleje/ 

Da vi er et selvbetjenings hostel, er Aarhus Hostel ikke bemandet hele døgnet. Vi har derfor ikke altid mulighed for at lægge en nøgle frem til dig efter kl. 15.00 samme dag, som du ønsker at ankomme. 
Online bookning kan foretages indtil kl.15 med ankomst samme dag på hverdag og kl. 11 i weekenden.
Derudover gør vi opmærksom på, at værelsesprisen ved drop in bliver højere end ved online booking.

På Aarhus Hostel har vi valgt ikke at være en del af Danhostel kæden. Danhostels er selvstændige vandrehjem, som var valgt at betale for fælles markedsføring m.v.

Så længe du bor hos os, må du gerne have folkeregisteradresse hos os. Vi tager dog et gebyr på 250,- for den håndtering, der ligger i forespørgsler til og bekræftelser fra Aarhus Kommune.  

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.