Netværksmiddag på Aarhus Hostel – 14. november 2019

Netværksmiddag på Aarhus Hostel – 14. november 2019

DKK400,00

Ikke på lager

TILMELDING TIL NETVÆRKSMIDDAG
TORSDAG D. 14. NOVEMBER 2019 KL. 18.00

Netværksmiddagen afholdes på Aarhus Hostel, Beringvej 1, 8361 Hasselager.

Aftenen begynder med en velkomstdrink, hvor du får lejlighed til at hilse på alle. Det vil være en kort præsentation af Aarhus Hostel, hvorefter vi vil herefter bevæge os ind i ”spisesalen” hvor vi sidder i grupper a 6 personer. Inden middagen vil der være en kort præsentation af alle deltagere.

Efter både forret og hovedret flytter alle plads og snakken kan fortsætte. Der vil være et 20 minutters indlæg efter både forret og hovedret.

Program:
Kl. 18.00 Velkomstdrink – mød hinanden
Kl. 18.30 præsentation af alle i ”spisesalen”
Kl. 19.00 Forret
Kl. 19.30 Indlæg 1 (ca. 20 min): Opdatering om pension v/Tina Kragh, DanicaPension (se mere nedenfor)
Kl. 20.00 Hovedret
Kl. 20.40 Dessert og kaffe
Kl. 20.45 Indlæg 2 (ca. 20 min): En kortlægning af danskernes generelle arbejdslyst v/Lise Lefevre Olsen, Krifa (se mere nedenfor).
Kl. 21.30 Tak for i aften

Prisen er for NETVÆRK, middag og drikkevarer pr. person inkl. moms.

 

 

En kortlægning af danskernes generelle arbejdslyst
v/Lise Lefevre Olsen, Krifa

Arbejde er en stor del af menneskers liv – vi bruger faktisk halvdelen af vores vågne tid på at arbejde. Derfor skal arbejdslivet helst give mening.
Krifas Videncenter for God Arbejdslyst undersøger i samarbejde med Institut for Lykkeforskning og Kantar Gallup A/S, hvad der skaber trivsel og motivation i arbejdslivet. Siden 2015 har vi hvert år spurgt 2.500 danskere om deres arbejdsliv, og vi har fundet ud af, at særligt 7 faktorer har stor indflydelse:

 • Mening
 • Ledelse
 • Balance
 • Mestring
 • Medbestemmelse
 • Kollegaer
 • Resultater

Foredraget indeholder:
En kortlægning af danskernes generelle arbejdslyst. Hvordan har vi det egentlig på arbejde? Kan vi mestre vores arbejdsopgaver? Hvordan er relationen til vores leder? Og føler vi, at vi har nok tid til at kunne levere kvalitet i vores arbejde?

Om foredragsholderen:
Lise arbejder til dagligt som arbejdslystkonsulent i Krifa. Hendes job består i at lave trivselsmålinger, afholde workshops og undervise i trivsel og arbejdslyst i det Østjyske erhvervsliv.
Hun har en baggrund som kandidat i pædagogisk psykologi, hvor især positiv psykologi fangede hendes interesse. Dette teoretiske ståsted er blevet hendes fundament, hvilket kan mærkes i hendes undervisning. Siden 2010 har Lise beskæftiget sig med trivsel på arbejdsmarkedet – både som ansat og som selvstændigt erhvervsdrivende.

 

Pension helt simpelt – få det hele på en gang!

v/Tina Kragh, Danica Pension

Danica Pension har i samarbejde med Pension for Selvstændig (PFS) en meget attraktiv pensionsopsparing med sundhedssikring og en forsikring, der sikre ejere af små og mellemstore virksomheder en årlig indtægt, selv om de mister erhvervsevnen samt indbetalingsgaranti på deres pension.

Foredraget indeholder:

 • Præsentation af Danica Pension og aftalen med Pension for Selvstændige?
 • Er der særlig grund til fokus på de selvstændige?
 • Hvad får du ud af et møde ?
 • Hvad er dine muligheder?
 • Hvad skal der til?
 • Hvor meget skal man spare op?
 • Hvilke muligheder har jeg som selvstændig?
 • Hvad koster det?
 • Hvorfor skal det være nu – og ikke i morgen?

Om foredragsholderen:
Tina har 28 års erfaring i rådgivning og implementering af pension. For dig betyder det hjælp til en bedre pensionsløsning. Det giver tryghed.

Hun tager ansvar for at skabe værdi for virksomheder og deres medarbejdere, herunder optimering af pensionsløsninger. Efter implementering sikre hun, at forsikringsdækningerne og opsparingen altid tilpasses pensionsbehovet og dermed sikre høj kundetilfredshed i virksomheden og blandt medarbejderne.

Har stor specialistviden indenfor forsikrings- og pensionsløsninger til selvstændige hjælper med udarbejdelse af pensionsplan, skatteoptimering og arv. Det giver dig et overblik og skaber tryghed, således du får færre bekymringer om din pensionsordning.

www.linkedin.com/in/tinakragh