Discgolf

Discgolf

På Aarhus Hostel har vi discgolfbane. 6 huller på græsplænen og i skoven.

Det er gratis at benytte banen.

Regler

– Discgolf spilles som almindeligt golf
– Golfdiscen erstatter kølle og bold
– Hullet erstattes af en disckurv
– Sørg altid for at have frit udsyn inden du kaster. Kast derfor aldrig, når der er mennesker eller dyr inden for rækkevidde.
– Man spiller i grupper på maximum 4 personer.
– Alle spillere kaster fra teestedet (start) mod discgolfkurven (hullet)
– Derefter kaster man videre fra hvor golfdiscen er landet, indtil den er i hul.
Golfdiscen regnes for at være i hul, når den ligger i kurven eller hænger i kæderne: Golfdiscen er ikke i hul, hvis den ligger oven på kurven, under kurven eller hvis den blot har rørt kurven.
– Antallet af kast skrives ned for hvert hul og lægges sammen. Vinderen er den spiller der har brugt færrest kast på samtlige huller.
– Det er altid den spiller der ligger længst fra kurven, der kaster først.

Lær at bruge naturen

Et firma arrangement kan sagtens være helt nede på jorden og bare handle om at alle skal hygge sig. I kan lære at lave lækre retter over bål med aktiviteten Outdoor Cooking, blandt andet med ingredienser som I selv kan/skal finde i naturen. Hvis du ved, hvor du skal lede, så er skoven som et stort spisekammer, og en gåtur mellem træerne mens du leder, er en ideel lokation for samtaler og kreativitet mellem kollegaer. 

Giv dine medarbejdere en helt ny udfordring

Hvis du vil sætte dine medarbejdere lidt mere på prøve, så har vi også teambuilding. Her handler det om, at I skal kommunikere på en god og effektiv måde, selvom opgaven er helt uvant, og for nogle måske også lidt grænseoverskridende. Hvis man er gode til at snakke sammen, finde løsningsidéer og holde hovedet koldt, når det samtidig er et kapløb mod uret eller et andet hold, så bliver aktiviteterne løst bedst. Øvelserne giver også fornyet energi, som I kan tage med hjem og implementere i hverdagen, hvor der også kan være travlt. 

Hvorfor er teambuilding en god ide?

Teambuilding er ikke kun brugbart når alle er nye for hinanden. Eller hvis der er problemer i et team. Teambuilding er for alle. Store og små virksomheder, med mange eller få medarbejdere. At arbejde med teambuilding kan give medarbejdere et frisk syn på hinanden. Det at skulle løse uvante opgaver kan træne dem i at kommunikere sammen og at skulle tænke i nye baner, hvor deres vante roller ikke længere gælder. Teambuilding aktiviteter kan være med til at gøre kollegaer til venner og det kan styrke et team, ved at de, i vores trygge rammer, kan flytte deres egen komfort zone. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.